INSTAGRAM RODITELJI BEZ FILTERA

by @littlemisstwiggyblog

Poznate instamame uvijek će nam biti izvor inspiracije iako svi dobro znamo da se tu ne radi o realnom prikazu majčinstva, zar ne? Zbog njih je sve započelo, na kraju krajeva to su mame koje su od svojih profila napravile biznis. Gledajući njihove fotografije reklo bi se da je majčinstvo lako. Na njima nema uprljanih podova, nepočešljane kose, suza niti kila viška. One prikazuju svijet koji je nama običnim mamama nepoznanica. I dok im se divimo i pitamo “pa kad to sve stignu!?” ipak s vremena na vrijeme volimo baciti oko na one profile koji prikazuju sve onako kako baš je i dobiti potvrdu da je sasvim normalno imati loše dane…i da nismo jedine.

 

@averageparentproblems

Iliti prosječni problemi roditelja. Svaka fotografija na njihovom feed-u prikazuje svakodnevni stvarni život roditelja na ironičan i smješan način. Definitivno profil koji će vas nasmijati.

 

@womenirl

Žene u stvarnom životu. Bez filtera. Još jedan instagram profil koji će vas nasmijati i situacije u kojima će se ponaći svaka mama.

 

@theunmumsymum

Ova mama, spisateljica i blogerica svojom iskrenošću nasmijat će vas do suza.

 

@kidsaretheworst

Kad su djeca u pitanju možemo sve očekivati, od brašna po podu do pošaranih zidova. Ovaj profil posvećen je upravo njihovim nepodopštinama.

 

@mylifesuckers

Ova supermama zarazit će vas sa svojim smislom za humor. Svakako popratite i njezin popularni You Tube kanala – My Life Suckers.