RODA MODA ZA SUPERBEBE

Kad se male ruke slože – sve se može, sve se može! A dokaz za to je hrvatski brand Roda moda. Silvija Gerc Vodopija, direktorica marketinga u jednoj novinskoj kući, supermama prekrasne trogodišnjakinje, superpoduzetnica koja u ono malo slobodnog vremena koje ima, uz pomoć svoje svekrve stvara kreativan acessoire za bebe.

“U posao smo zapravo krenule slučajno, tijekom potrage za vrećom za kolica za bebu drage prijateljice. Praveći društvo prijateljici, tražila sam s njom odgovarajuću vreću za njezina kolica, a onda smo je, nakon bezuspješne potrage u mnoštvu hrvatskih trgovina u konačnici pronašle u Sloveniji. Ta je vreća bila krasna, ali jednobojna i vrlo skupa, što me potaknulo na razmišljanje o zabavnim i povoljnijim stvarčicama za bebe. Obzirom da moja svekrva izvrsno šije, donijela sam joj tu vreću za kolica i pitala možemo li mi to napraviti bolje i jeftinije? I mogle smo! Ja sam se bacila u potragu za tkaninama i nakon što smo uvidjele koliko preslatkih tkanina za bebe postoji, jedna je stvar vukla drugu i više se nismo mogle zaustaviti – jednostavno smo htjele izraditi sve! Shvatile smo da imamo sve što je potrebno za realizaciju ovog posla – svekrva fanastično šije i ima iskustvo rada za velike svjetske brendove odjeće, a ja volim dizajnirati, fotografirati i komunicirati s kupcima. Naš se spoj vještina zaista pokazao kao odlična kombinacija.”


Upitale smo Silviju kako je uklopila majčinstvo, rad na vlastitom brandu i posao, a ona nam je otkrila da je njen tajni – ne spavati 🙂 Nasmijala nas je svojom iskrenošću i pronašle smo se u toj njezinoj izjavi. “Nije rijetkost da nakon vrlo dinamičnog radnog dana i popodneva provedenog u akciji s mojom djevojčicom, vrijeme za Rodu modu nastupa tek nakon 23 h i protegne se dugo u noć. Ponekad to zaista nije lako i iako ovih dana dobar san cijenim više od ičeg, jako volim sve svoje uloge i jednostavno ne mogu zapostaviti niti jednu od njih. Kada konačno odem spavati, liježem s osmijehom i tako skupim snage za kretanje ispočetka.”

Silviji je najdraži proizvod Roda moda footmuff! Bio je prvi proizvod koji su izradile, a u međuvremenu su ga usavršile pa je sada multifunckionalan. “Naš je footmuff podložak i vreća u jednom i može se koristiti cijele godine. Izrađeni su od vrhunskih materijala, obilno podstavljeni tako da bebe budu maksimalno zaštićene od hladnoće. Osim toga, naše su vreće vrlo atraktivnih uzoraka i izrađene od dizajnerskih tkanina, što se zapravo rijetko može nabaviti na tržištu. Cilj nam je bio učiniti zimske šetnje zabavnijima i mamama i bebama uz maksimalnu kvalitetu. Moja djevojčica ju je obožavala, a u njoj smo bezbrižno prošli zimske izlete, advente, skijanja, ma sve.”

Pri izradi Roda moda proizvoda, koriste se isključivo dizajnerske tkanine vrhunske kvalitete, a sve češće izrađuju i limitirane premium kolekcije koje su naišle na veliki uspjeh. Sama izrada je zahtjevna jer je svaki artikal koji izađe iz Roda moda radionice izrađen s velikom pažnjom i fokusom na kvalitetu. U svojoj ponudi imaju sve što može zatrebati u prvim godinama bebice – od jastučića za novorođenče, mekanih dekica, ogradica za krevetić, posteljine, podbradnjaka, vreća i podložaka za kolica (foot muffove). Naravno, asortiman će se širiti vrlo uskoro – javljaju se i prijatelji i kupci i nude mnogo ideja o stvarčicama za bebe koje su im potrebne, a koje bi voljeli imati u Roda moda izvedbi.

Na pitanje kakvi su planovi za budućnost, Silvija kaže: “Joj, htjela bih sve…, ali važan je balans. Iako je još mnogo poslovnih planova i ideja koji čekaju da se ostvare, najvažnije mi je ipak osigurati što više vremena za svoju prekrasnu djevojčicu.  Poslovni uspjeh je samo jedna kockica u vrlo složenom mozaiku sreće. Meni je osobno važno realizirati se na različitim poljima i pokušavati nove stvari. Nije zapravo bit u stizanju na neko odredište zvano Uspjeh, bit je u putovanju, to putovanje me čini sretnom.”

Roda moda proizvode možete naručiti putem njihove facebook i instagram stranice.