sve na jednom mjestu: najbolji božićni pokloni za njega

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja? Pitate se kako izaći iz okvira dosadnih, uobičajenih poklona i razveseliti ih s nečim zaista posebnim za ove blagdane? Ne brinite, imamo savršen odgovor na ova pitanja.

Ove zime odaberite SuperCard poklon karticu i razveselite vaše najdraže jednom sasvim novom dimenzijom poklanjanja. Naime, ova kartica pravo je rješenje za poklanjanje onog idealnog, slobode izbora! Riječ je o kartici koja nudi šaroliku lepezu raznovrsnih proizvoda i aktivnosti, dostupnih na više od 500 lokacija diljem zemlje gdje svaka osoba može pronaći ponešto za sebe i vaše najdraže.

Odaberite SuperCard poklon karticu i razveselite sve posebne muškarce u vašem život jednim od mnogobrojnih vrhunskih poklona. U nastavku teksta, donosimo vam neke od odličnih ideja za savršenu čaroliju Božića koju vaši najdraži muškarci neće zaboraviti!

za sportaše i nepopravljive avanturiste

Muškarcu koji je stalno u pokretu, nema boljeg poklona od lokacije s atrakcijama kao što su trampolinski park, laser tag, wipeout arena, VR park i mnoge druge zanimljive aktivnosti koje će ga zabaviti, opustiti i razveseliti jer bez obzira na godine, stereotip koji kaže kako u svakom muškarcu čuči maleni dječak, točan je. Upravo zato, idealno mjesto za njega ovih blagdana svakako je Amazinga, najveći domaći zabavni centar s više od 20 različitih atrakcija koje je moguće posjetiti sam ili u odličnom društvu s obitelji odnosno prijateljima. Osim fantastične zabave koja se prostire na 11.000 četvornih metara, moguće je nakon dana ispunjenog brojnim uzbuđenjima prizalogajiti u restoranu te podijeliti lude dojmove koji jamče kako prvi dolazak, definitivno nije i posljednji.

Sportski tipovi najviše od svega vole jednostavnost, a ima li što jednostavnije od gađanja drvenih meta sjekirama kako bi se pokazala istinska snaga i preciznost? Naravno da nema, što upravo i jest razlog zbog čega je Axe Throwing Arena nezaobilazna lokaciju za ovu vrstu adrenalinske zabave. Bacanje sjekira vrhunska je fizička aktivnost koja jamči kako će vaš muškarac moći izbaciti sav nakupljeni stres i frustracije, a 200-tinjak kvadrata umjetničke i inženjerske vizije otvaraju jedno sasvim novo poglavlje u evoluciji tradicionalnog sporta kojeg su u davnim danima prakticirali Kelti i Franci. Iznenadite ga i priuštite mu zato ovog Božića jednu sasvim novu i drugačiju dimenziju razonode, za fenomenalne trenutke nesputane zabave!

macho muškarac, ljubitelj trendova ili gospodin zahtjevni?

Zaista, tanka je granica između gore spomenutih vrsta muškaraca. Omekšajte ih ovih blagdana vrhunskom satovima koji će ih zauvijek podsjećati na vas i postati neizostavan dio njihovog outfita. Jer ništa ne govori o muškarcu i njegovom karakteru kao sat kojeg nosi, pri čemu Nautica satovi kombiniraju prepoznatljiv stil, odvažne boje i jedinstveni dizajn. Crpeći inspiraciju iz mora i morskih struja, ova marka nudi nautički nadahnut stil koji je ikoničan, a istovremeno inovativan u svom izgledu, osjećaju i funkciji. Pritom njihovi satovi nude sva najmodernija rješenja kao što to čini prekrasan analogni Nautica Ocean Beach srebrne boje, koji pokazuje vrijeme i datum te koji će ove zime postati uobičajeni modni dodatak nešto elegantnijim odjevnim kombinacijama.

Pritom ne smijemo zaboraviti niti na Guess satove koji su predvodnici modernog i trendi dizajna namijenjenog urbanim muškarcima koji cijene predivan dizajn te uživaju isticati svoju osobnost. Ovi satovi plijene poglede i naglašavaju vašu eleganciju, a profinjen dizajn s mnoštvom atraktivnih detalja, čini Guess satove pravim izborom za sve modno osviještene muškarce. Jedan takav ručni sat, zasigurno je elegantan Guess Vertex, sastavljen od bakrenog čeličnog kućišta i smeđeg kožnog remena koji ga čini pogodnim za svakodnevno nošenje. Podloga predivne plave boje prikazuje vrijeme, datum, dan u tjednu i 24-satnu podjelu vremena, a multifunkcijski mehanizam i analogna forma, jamče kako će se odlično uklopiti u stilove koji će prevladavati ovog Božića.

što svaki pravi muškarac mora imati u ormaru?

Bilo da tražite poklon za poslovnog klasičara, nešto modernog ili pak retro stila, donosimo vam dobru vijest, vašim brigama došao je kraj. Naime, bez imalo sumnje postoje pokloni koji će osvojiti gotovo svakog muškarca, a predivan novi remen, kožni novčanik, muška torba ili etui neće nikada ostati stajati zaboravljeni u ladici. Poklonite mu zato ove godine nešto posebno što dolazi iz široke lepeze kožnih proizvoda galanterije Pelgolo i neka ga ispod božićne jelke dočeka samo najbolje. Naš prijedlog je poklon set koji sadrži novčanik ručno izrađen od prirodne glatke kože, prošiven plavim koncem koji mu daje moderan izgled te vrhunski remen koji dolazi s garancijom kvalitete koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Pobrinite se da najluđu noć u godini, dočeka u novoj muškoj Tom Tailor  kolekciji u kojoj sve se vrti oko jednostavnog, funkcionalnog i udobnog. Na čelu kolekcije, nalaze se umirujuće boje i održivi materijali koji predstavljaju idealne modne adute za odličan zimski look svakog muškarca. Iz tog razloga, predlažemo kao idealan izbor mekani pleteni pulover s V izrezom dugih rukava, čija će se predivna crvena boja odlično uklopiti u nadolazeću blagdansku priču. Pamučna i udobna tkanina te meliran izgled, u kombinaciji s klasičnim i uvijek rado viđenim crnim trapericama te svjetlijim tenisicama, savršeno će izgledati na svim novogodišnjim slikama. Pomozite mu odabrati najbolje kako bi dočekali 2022. godinu sa stilom.

Vjerujemo kako vas je naša lista inspirirala za nove inovativne ideje i kako ste prepoznali neke od naših partnera kao savršen odabir za vaše najmilije. Jer upravo je blagdansko vrijeme idealna prilika da svojim najdražim muškarcima pripremite jedno posebno iznenađenje koje će ih dočekati ispod bora.

Pritom ne zaboravite kako su SuperCard poklon kartice kreativan i istinski praktičan poklon za sve muškarce u vašem životu kojima želite pokloniti nešto drugačije. Jer uz ove kartice poklanjate nešto istinski vrijedno, pažljivo i promišljeno – poklanjate im slobodu izbora!