supermama blogerica

Petra Petrovčić @organizirajtese

Supermama i zaljubljenica u organiziranje, planere, TO DO liste, lejbel mejkere, uredski pribor, čišćenje i raščišćavanje, minimalizam, jednostavne dekoracije i uređenje prostora s malim budžetom. Odgovorna, tiha, uvijek spremna pomoći, nespretna, pedantna.

Una i Petar @una.bridged @p3rom

Mladi superroditelji koji su u kratke četiri godine veze proživjeli cijeli jedan život i ušli u svijet roditeljstva ludom “vožnjom”. Sin im se zove Zrin i na svijet je došao 27.12.2018 u njihovoj kadi. U slobodno vrijeme (kojeg nemaju) vole glumiti velike gurmane, modne ikone, svjetske putnike a uživaju i u koncertima, tetovažama, dobroj kavi i Netflixu. Una radi kao doula te joj je fokus na edukaciji žena, dok Petar uživa u radu na svojim projektima i start up-ima.

Ines Baćan @mojenoteimojsvijet

Majka veselom dječaku Noi koji je obojao njen svijet novim fragmentima života. Zaljubljenica u pozitivu, fotografiju i sitnice koje život znače. Obožavateljica kave koja uživa u kuhanju. Jednu veliku ljubav gaji i prema DIY projektima i prirodi. Sve pothvate i vesele životne anegdote obuhvaćene su na „Moje note i moj svijet“ profilu i blogu koje stvara s ljubavlju.

Ana Vladušić @anavladusic

Za sebe kaže da je čudan spoj opuštenosti i control freaka, pa uglavnom više bitki vodi sama sa sobom nego s obvezama i obitelji. Skoro sve u životu dijeli na neodgodivo i na “neće svijet propasti”. Najbolje funkcionira pod pritiskom, a da nema djecu vjerojatno bi i dalje gledala 5. sezonu neke serije, te pizzu smatrala toplim obrokom. U Instamama svijetu je nešto duže od trajanja prosječne trudnoće slonova, a počela je kao mama blogerica. Piše pod nazivom latinoamericAna, iako od latino ima jedino muža- Papija. Imaju troje djece u tri različite faze rasta i razvoja, te psa Mey koji teži više od sve njihove djeca zajedno.

Maja Šantić @braknadvakontinenta

Mama dječaka koji mrzi spavati, preslatkog uragana zvanog Noa. Supruga svjetskog putnika zbog kojeg živi #braknadvakontinenta , kćer najboljih ljudi na svijetu. Kreativac koji nikad ne miruje, vječni optimist, ovisnik o kavi i klaustrofobičar najgore vrste.

Romana Ban @jadna.ti.san

Vodeći se dobrom starom „manje grintanja, više rintanja!“, pokušava pretočiti svoju strast za kreativnošću u ideje koje pozitivno dotiču ljude. Volonterka koju je upravo volontiranje oblikovalo u osobu kakva je danas – najspokojnija u prirodi, ne voli filtere, namještene kadrove ni umjetne emocije.

Leda Franić Draganić @lovely_miss_l

Supermama jedne vrlo aktivne djevojčice. Vjeruje da se sve bolesti mogu, ako ne izliječiti, onda barem ublažiti šljivovicom. A sve bolesti, naravno, dolaze od hladnih pločica i propuha. Smatra da se svugdje može pješke pa čak i u New Yorku. Prezire lijenost i škrtost. Kad ukrade vremena – čita.

Sara Majdak @ovo.smo.mi

Mama jednog nestašnog, brbljavog i znatiželjnog dječaka. Živi u Istri (terra magica), na zapadnom dijelu polutoka. Nostalgična za svojim otokom Vrgadom, gdje je provela najdivnije ljetne praznike svake godine. Vječni pesimist, ali romantična u duši.

Sara Novak @snažna.mama

31-godišnjakinja sa iskustvom braka i razvoda, majka jednogodišnje mrvičaste, nasmijane i otvorene djevojčice. Po zvanju pedagoginja, koja trenutno studira realitetnu terapiju. Iskrena i direktna, nasmijana, znatiželjna, optimistična, uporna i brzopleta (ponekad bih glavu zaboravila da ju ne nosim na ramenima.

Ivka Armanda Todorović @ivkas_passion

Mama poduzetnica. Superžena koja budi strast u drugim ženama. Vjeruje u moć i snagu koja dolazi iz ranjivosti. Vjeruje u ples kao psihoterapiju. Vjeruje u život kao strastvenu igru u kojoj se isprepleću privatno i poslovno.

Petra Ninčević @lipstick_mom_petra

Vrckava supermama, supruga svoje čiste suprotnosti – ozbiljnog odvjetnika s kojim uživa u svojih dvoje djece. Živi za svoju malu obitelj, čokoladu, ples, adrenalin i sarkazam, a bježi od vjetra, kiše i kućanskih poslova.

Ivana Karmišević @cupoftea.mama

Supermama čija je glava uglavnom u oblacima. Vječno je neodlučna, sve joj brzo dosadi i stalno je u potrazi za promjenama, a za to krivi Blizanca u horoskopu i Vagu u podznaku. Dizajner interijera. Mama plavooke Julije skandinavski plave kose.

Irena Fučkar @ourlovelystories

Nježna i samozatajna supermama, blogerica. Ljubiteljica magičnih kadrova koji čine posebnim njezine kvadratiće sreće na društvenoj mreži Instagram. Pokušava istaknuti ljepotu u svakodnevici i jednostavnim, malim stvarima.

Tea Čizmek Mesaroš @mamika.tea

Supermama djevojčice, velikih plavih očiju. Ovisnik je o “to-do” listama, a u multitaskingu je dostigla level pro. Životni joj je moto: carpe momentum, a drugi je opisuju kao “50 nijanse roze”. Udana za najboljeg prijatelja, koji ju strpljivo vozi po cijeloj Lijepoj našoj.

Slađana Gržinčić @sweetmama_blog

Pozitivna i zabavna, zaljubljena u život, svog životnog partnera i malenog Leona. Vlasnica agencije za vjenčanja F Weddings. U stalnoj potrazi za nekim novim destinacijama. Poprilično vrckava, tvrdoglava i uporna – prava bikica!

Nastasja Chiara Petrić @chiarin.tanjuric

Profesionalni chef i majka koja promovira kvalitetniju prehranu za djecu (i odrasle), te redovito svoje recepte i savjete dijeli na društvenim mrežama i webu Chiarin tanjurić. Radila je na nekoliko kuharica, a uskoro planira objaviti i svoju prvu posvećenu boljoj dječjoj prehrani.

Slavica De Jong @slavica.de.jong

Mama troje predivne dječice u čiju obitelj za par mjeseci stiže prinova. Osim što je zadnjih šest godina života u potpunosti posvetila djeci, pokrenula je i vlastiti YouTube kanal u kojem se nastoji kreativno izraziti, stvoriti lijepe uspomene s djecom, ali i savjetima i vlastitim iskustvima pomoći drugim majkama.