depilacija šećernom pastom najbolji je izbor za uklanjanje dlačica

Depilacija šećernom pastom potpuno je prirodan način uklanjanja nepoželjnih dlačica i siguran za sve tipove kože.

Prije nego što su se pojavile britvice i laseri, sugaring je bila popularna metoda uklanjanja dlačica među drevnim Egipćanima, a navodno ju je koristila i sama Kleopatra. Unatoč svom podrijetlu koje seže više tisuća godina unatrag, do danas je popularan tretman ljepote i smatra se učinkovitim, prirodnim i manje bolnim načinom uklanjanja dlačica s tijela.

Egipatska depilacija izvodi se na tradicionalan način tako da se šećerna pasta rukama ulijepi u kožu. Na taj način se može primijeniti veći pritisak i postići da se šećer bolje ulijepi oko dlačica.

Egipatska šećerna pasta je pasta za uklanjanje dlačica napravljena od vode, šećera i limunovog soka.

Pasta je u boji zlatne karamele poznata kao najučinkovitiji, najnježniji i najprirodniji način uklanjanja neželjenih dlačica s lica i tijela. Inače, šećer je sam po sebi hipoalergen, pa je siguran za sve tipove kože, čak i za osjetljivu ili ekcemnu kožu.

Šećerna pasta se može nanositi na sobnoj temperaturi, smanjujući rizik od opeklina. Također, otporna je na bakterije i ne lijepi se za žive stanice kože, već samo za dlačice i mrtve stanice kože, što znači manje iritacije i nelagode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUGAR ME (@sugarme_depilacija)

U sugaring depilaciji pasta se nanosi u suprotnom smjeru od rasta dlaka, a uklanja se u smjeru rasta. Ovo je ključno jer sugaring tehnika smanjuje šanse lomljenja dlačica, ostavljajući bolji i dugotrajniji rezultat od drugih metoda.

Sugaring uklanja dlačice izravno iz korijena, a rezultat je da folikule dlačica s vremenom oslabljuju. Tako ćete imati manje dlačica i glatku kožu u kojoj ćete uživati. Dobra je vijest da se sugaring može raditi u bilo kojoj situaciji kao što je vrijeme mjesečnice, te je ujedno i najsigurnija metoda depilacije tijekom trudnoće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUGAR ME (@sugarme_depilacija)

U SugarMe salonu specijaliziranom za egipatsku depilaciju koristi se pasta koja ne sadrži dodane mirise i toksine, topiva je u vodi, lako se čisti i što je najbolje od svega, domaće je izrade.

Probaj i iskusi glatku kožu na drevan i prirodan način u Frankopanskoj 5/1.kat, u samom srcu Zagreba. Čekaju te iskusne i hvaljene sugaristice iz SugarMe salona kojima ste Vi na prvom mjestu. Svoj tretman možeš dogovoriti pozivom na +385 995559994.