raj za roditelje i djecu u Westgate-u – najveći Baby Center u Hrvatskoj

Jučer je otvoren najveći Baby Center u Hrvatskoj, u Westgate-u, a Supermame su imale priliku među prvima pogledati kakav asortiman nam nudi. Sve smo svjesne koliko je kupovina dječje opreme, igračaka, odjeće jednostavnija kada sve imate na jednom mjestu. Još kada se radi o prozračnom, velikom prostoru, gdje nije sav asortiman natrpan – to je win-win situacija za sve super-roditelje!

Baby Center u Westgate-u se proteže na 2000m2, dvije etaže, a osim velikog izbora različitih proizvoda raznih brandova, prednost je što je ponuda i cjenovno raznolika, što svakako puno znači mladim roditeljima.

Na prvoj etaži su izložene igračke, i vjerujte nam, upravo tu bi mogle provesti sate u razgledavanju i razmišljanju kako odabrati igračku koja će najviše oduševiti naše mališane. Simpatično je bilo gledati kako su se supermame rasporedile po odjeljcima sukladno dobi superbeba. Neke su oduševljeno birale didaktične igračke, poput Montessori puzzlica, šuškavih plišanaca za najmanje, druge su se rasporedile u Lego odjeljku, dok su treće birale najšljokastije kombinacije iz Cool Club za male princeze. Baby Center u svojoj ponudi također ima i Original Marines, koji mame blogerice posebno favoriziraju, ali i  veliki izbor obuće Adidas, Nike, Geox, Superfit, Pediped, Ipanema…

Kada saznate da očekujete bebu, lista potrebnih stvari se polagano puni, a čitav kaos oko pripreme i faze “gniježdenja” olakšava činjenica da mladi roditelji mogu doći u trgovinu gdje doslovno imaju sve, od pelena i maramica, kozmetike i dudica, autosjedalica, kolica, nosiljki i marama, pa sve do igračaka za klince.

Na drugoj etaži, najviše je bilo trudnica koje su zadovoljno mazile svoje trbuščiće i otkrivale novitete u svijetu kolica i autosjedalica. Zaista, u Baby Center svatko može pronaći nešto za sebe. Za sebe? Ma, mislile smo za naše malene, ali priznajmo, svaka od nas se veseli svim igračkama obzirom da većinu svog vremena provodimo upravo s malcima i igranju na podu.

Sve u svemu, ugodno druženje za mame i uživanje za naše klince u ogromnom izboru igračaka. Možemo sigurno zaključiti kako je jučer u Baby Centru – svatko pronašao ponešto za sebe.

Zaletite se do Westgate-a i svakako posjetite najveću baby trgovinu u Hrvatskoj.