Luce Čakalić svoju je ljubav za peglanjem pretvorila u biznis

peglanje

Luce Čakalić svoju je ljubav za peglanjem pretvorila u biznis

Luce Čakalić, po struci krojačica, oduvijek je gajila posebnu ljubav prema peglanju i znala je da se u budućnosti želi baviti upravo time.

“Znala sam da će to biti peglanje, ali ne bilo kakvo peglanje. Prije 15 godina dok smo živjeli u Splitu peglala sam za jednu uglednu splitsku obitelj, svaki dan po 6 sati. Uživala sam u toj velikoj peglaoni koja je bila sva u staklu. Dok sam peglala zamišljala sam kako bi bilo lijepo da jednog dana to radim za sebe.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LU-ČE PEGLANJE (@luce_peglanje)

Luce je naravno svoje snove ostvarila i svoju ljubav prema peglanju pretvorila u biznis. A ta ljubav upravo se očituje i u svakom detalju njezine peglaone.

“Nikad nije kasno da ostvarimo svoje snove. U peglanje ulažem puno truda, oduševljava me pomisao kakva će biti roba nakon peglanja, kako će biti posložena i sortirana. Bitan mi je i prostor, gdje i kako peglam. Kada pomislim da bih ja morala nositi robu negdje za peglanje, jako bi mi bilo bitno gdje se pegla. Nikako ne bih htjela da mi roba miriše po cigaretama ili nekim drugim mirisima. Zato pazim na svaki detalj svoje peglaone. Prostorom je odvojena od bilo kakvih nepoželjnih mirisa. To je moj najdraži kutak u kojem toliko uživam i kojem se svakodnevno veselim. Volim da mi je lijepo i ugodno, naravno volim i da bude cvijeća ako ne buket onda barem jedan cvjetić.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LU-ČE PEGLANJE (@luce_peglanje)

Lucina priča dokaz je da se može ostvariti sve ono što zaista jako želimo, uz trud, posvećenost, pa i uz poneki pad.

“Možda ćemo nekada pasti kao i u svim stvarima u našem životu, ali ćemo se dići, izvući neku mudrost iz toga i nastaviti dalje trudeći se biti još bolji i uspješniji. Zato svi vi koji želite uživati u poslu kojeg volite –  budite ustrajni i probajte. Nećete znati dok ne probate. Ne slušajte negativne komentare, nego se trudite još više i sami sebi ćete dokazati koliko ste jaki i da se svaki trud isplati. Naravno da je jako bitna i podrška obitelji bez njih i njihove podrške sigurno bi mi bilo puno teže. Posao koji radim s velikom ljubavlju ne smatram poslom nego uživanjem koje mi daje odmor, mir, ispunjava me i daje mi snagu za nove radne pobjede. Veselim se svakom novom danu kada ću pokupiti robu, donijeti je u peglaonu i  ispeglati. Nakon toga uživam gledati kako sve izgleda.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LU-ČE PEGLANJE (@luce_peglanje)

Ako vam peglanje ne spada u omiljene kućanske poslove, sada znate kome se možete obratiti. LU-ČE peglaona vrlo će rado doći po vaše rublje i dostaviti vam ga u roku od 24h. Više informacija potražite na @luce_peglanje ili kontaktirajte Luce na broj mobitela 0989008412.