božuri koji stižu na vaša vrata

foto: Pepper Atelier

O božurima Trogrlić pisale smo još prošle godine, baš u ovo doba kada svaka taj kraljevski cvijet cvate. Luka, Juraj i Lucija uzgajaju božure svih boja i vrhunskih sorta. Božuri su cvijeće koje je iz godine u godinu sve popularnije, traženo je u industriji vjenčanja i općenito ne gubi na značaju u cvjećarstvu.

Stariji brat Luka, agronom, zadužen je za tehnologiju uzgoja, zatim brat Juraj, koji je inženjer brodogradnje, zadužen je za mehanizaciju, i šećer na kraju – Lucija, studentica ekonomije i menadžmenta zadužena je za prodaju i marketing.

A mi smo se zaputili na njihovu plantažu, prema Zaprešiću kako bismo i sami sudjelovali u berbi. Divan je i smirujući osjećaj hodati među grmovima ovog cvijeća, bez gradske buke, uz pjev ptica i klopot konja koji su također na ovoj farmi.

Prije pandemije Božuri Trogrlić nisu imali definiran brend pa tako niti prisutnost na društvenim mrežama – jednostavno nije bilo potrebe. Kada je nastupila pandemija, to je bila prva stvar koju su morali definirati. Izabrati ime koje se nigdje drugdje ne koristi, a da ostane prepoznatljivo. Bez puno dilema odlučili su se za Božuri Trogrlić zato što je već postojala prepoznatljivost prezimena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Božuri Trogrlić (@bozuritrogrlic)

Supermame su posebno ponosne što su svojim malim doprinosom pomogle ovoj obitelji da preživi prošlu godinu, a i ove godine smo im odlučile dati podršku i obznaniti ljubiteljicama cvijeća da opet mogu naručiti svoje božure i uživati u njima.