Hoću knjigu pokrenuo dobrotvornu akciju za male Zagrepčane

hoću knjigu

Ove godine osmišljen je i nagradni natječaj u kojem djeca crtaju ili pišu iskustva o svojem prvom danu u školi.

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Hoću knjigu je organizirao dobrotvornu akciju prikupljanja školskog pribora za male Zagrepčane.

Dobrotvorna akcija traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite im zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti je da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate i doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju. Želite li pomoći, ali nemate ništa za donaciju, školski asortiman kupite u bilo kojoj trgovini i donesite u svoj najbliži zagrebački Hoću knjigu (Bogovićeva7, Arena Centar, Supernova Buzin, City Center One West i Supernova Garden Mall).

Ove godine osmišljen je i nagradni natječaj u kojem djeca crtaju ili pišu o svom prvom danu u školi. Natječaj i pravila objavljeni su na društvenim mrežama Hoću knjigu, a najbolja tri rada će odabrati stručni žiri koji će ih razveseliti jednim školskim ruksakom i dva paketa školskog pribora s knjigom.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na društvenim mrežama, a na kraju će se predati djeci za koju je i pokrenuta akciju, uz pakete školskog pribora prikupljene kroz akciju.

Omiljenu školsku torbu možete pronaći u posebno snimljenom videu.

Produkcija revije: Hoću knjigu

Fotograf & Snimatelj: Saša Jungić & Ivan Maričić

Modeli: Fashion Team Kids

Profokus Make up & Hair Team: Dora Pećnik Malčević, Antonija Tomić, Pavla Sedlarić