imate li oštećenu ili fragilnu kožu? ova krema možda bi vam mogla pomoći!

Isprobajte A-DERMA EPITHELIALE A.H 2u1 tretman za oslabljenu kožu izloženu suncu, za obnavljanje kože i zaštitu od UV zračenja

Svi tipovi kože izlaganjem suncu postaju fragilni, a to se posebno odnosi na oštećenu kožu. Prije ili kasnije, svatko će se suočiti s problemom rane ili svježeg ožiljka, koji će biti izloženi suncu, bilo da su ozlijeđeni, tetovirali se ili su prošli dermatološki postupak. A-DERMA predstavlja inovaciju za njegu oslabljene kože! EPITHELIALE A.H linija namijenjena je njezi oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana te za epidermalne promjene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove.

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+, iznimno sigurno A-Derma rješenje za sprečavanje pojave hiperpigmentacija na mjestima kože koja su bila oštećena svakodnevnim ozljedama, tetovažama ili dermatološkim postupcima i zahvatima. Ovaj proizvod predstavlja 2u1 tretman proizvod za oslabljenu kožu izloženu suncu, za obnavljanje kože i zaštitu od UV zračenja. Riječ je o formuli koja kombinira djelatne tvari EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme i fotoprotektivni sustav A-DERMA PROTECT linije:

  • CICAHYALUMIDE, patentirani kompleks djelatnih tvari za obnavljanje oslabljene kože i sprječavanje pojave tragova
  • mačja kandža za ublažavanje neugodnih senzacija na koži
  • patentirani fotoprotektivni sustav za zaštitu kože od štetnih učinaka UVA i UVB, vidljive i infracrvene svjetlosti.

Mogu je koristiti odrasli i djeca, na licu i tijelu. Primjenjuju se jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi. Testirano nakon tretmana pilingom, laserom i na tetoviranoj koži.

EPITHELIALE A.H linija je ekspert za zacjeljivanje protiv tragova.

EPITHELIALE AH ULTRA & EPITHELIALE AH ULTRA SPF 50+ trostrukog su djelovanja: optimiziraju kvalitetu zacjeljivanja, djeluju protiv tragova i umiruju neugodne senzacije na koži, a mogu se koristiti kod različitih oštećenja i tipova oslabljene kože: posjekotine, blaže opekline, tetovaže, kozmetički i dermatološki postupci (krioterapija, kemijski pilinzi, laserski tretmani itd.).

*40 ml, MPC=142,00 kn (neobvezujuća preporučena cijena)

Formula EPITHELIALE A.H ULTRA sadrži 94% sastojaka prirodnog podrijetla i može je koristiti svatko, od novorođenčadi do odraslih osoba, na licu, tijelu i vanjskim intimnim područjima.

Formula EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50 + sadrži dodatnu UV zaštitu, smanjujući tako rizik od postupalnih hiperpigmentacija. Ovu kremu mogu koristiti djeca i odrasli na licu i tijelu.

EPITHELIALE ULTRA i ULTRA  SPF 50+ primjenjuju se jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi.

EPITHELIALE A.H MASSAGE masažno gel-ulje preporučuje se kao nastavak tretmana, jer poboljšava izgled ožiljaka i strija u trećoj fazi zacjeljivanja. Mogu ga koristiti i trudnice. Primjenjuje se jednom ili dva puta dnevno uz tehniku masaže “palpacija i kotrljanje” tijekom 2-3 minute.