jeste li čuli za Instant Pot? multifunkcionalni lonac koji štedi vrijeme i novac

Instant Pot – 70% brži od tradicionalnog načina kuhanja!

Zovem se Astra, supruga sam i majka vrlo aktivnom 7,5 godišnjem dječaku. Moja priča s Instant Potom počinje prije 4 godine kad sam ga šnjofkajući YouTube-om ugledala kod mama u Americi. Odmah mi se svidio i znala sam da ga moram imati.

Sama priča da postoje jela za koja samo ubaciš sastojke, zatvoriš poklopac, podesiš vrijeme kuhanja i odeš, me je oduševljavala. I tako sam krenula isprobavati možemo li naša tradicionalna jela skuhati jednako ukusno u Instant Potu. Oduševljena jednostavnošću korištenja Instant Pota, odlučila sam pokrenuti blog www.zaposlenamama.eu i podijeliti svoje iskustvo.

U Instant Potu zaista možete spremiti raznovrsna jela kako za jednu osobu tako za velike obitelji. Namijenjen je doslovce svima, a pogotovo onima koji nemaju puno vremena za kuhanje, a htjeli bi nešto fino i domaće.

Moj san konačno dobiva novi smisao dolaskom Instant Pota u Hrvatsku, kad sam postala prodajni zastupnik. Kako bi vam olakšala početak nudim mogućnost besplatnog savjetovanja. Svojim kupcima također pružam podršku 1:1. Također je osiguran servis i rezervni dijelovi te  mogućnost dodatnog jamstva.

Što je u stvari Instant Pot?

Instant Pot je samostojeći uređaj, multi-cooker koji zamjenjuje više uređaja u kuhinji i na taj način štedi mjesto na polici kuhinje i novčiće. Omogućava da hranu pripremamo i do 70% brže od tradicionalnog načina kuhanja, čime se savršeno uklapa u užurbani životni tempo zaposlenih obitelji.

Putem mikroprocesora “nadgleda” tijek kuhanja i doslovce cijeli proces kuhanja odrađuje sam. Znači: cijeli postupak od kad sam dodala namirnice u lonac i uključila koliko želim da se jelo kuha; Instant Pot odrađuje sam. Nema više stajanja pored lonca i čekanja da lonac zakipi, stvori tlak i time zatvori poklopac, kad ga je potrebno preseliti na manje kolo ili smanjiti izvor topline.

lonac koji kuha dok vi obavljate nešto drugo

Nije više potrebno da sam prisutna kad je jelo gotovo jer se Instant Pot prebacuje u modalitet održavanja temperature, pa jelo dočeka gotovo i dijete koje dođe iz škole i tatu i mamu kad se vrate s posla. Nebitno da li odete po dijete u vrtić/školu, u dućan ili na plažu, Instant Pot kuha dok ja obavljam nešto drugo.

No, osim ekspres lonca i ovisno o modelu, Instant Pot može raditi do 12 različitih funkcija u kuhinji!

Neke od funkcija:

– kuhalo na paru (Steamer)
– pirjanje hrane (Sauté)
– mogućnost pravljenja jogurta (Yogurt Maker)
– Sous Vide
– podgrijavanje hrane (Warmer)
– sterilizator
– Air Fryer
– dehidrator  … sve u JEDNOM UREĐAJU!!!

Posebno za čitatelje portala Supermame, za danas sam vam pripremila 3u1 recept . Meso, umak i prilog sve odjednom!!! Kuha se 20+10 min, plus priprema prije (rezanje povrća i priprema mesa). To volimo zar ne?

Piletina s pire krumpiromrecept preuzmi OVDJE.

U pripremi je i knjižica s potpuno novim receptima.

Promotivna ponuda povodom Black Friday-a

Svi koji kupe svoj Instant Pot do 28.11., neovisno o modelu, dobivaju knjižicu s receptima potpuno besplatno (kad bude gotova). Korak po korak recepti koji će vam biti odskočna daska za daljnje isprobavanje.

Modeli Instant Pota dostupnih u Hrvatskoj – pogledaj OVDJE.
Vodič za kupnju ili kako odabrati – OVDJE
Kako naručiti Instant Pot – OVDJE

Zapratite me na Instagramu @astra.potockih i prijavite se na Newsletter OVDJE.

Također, možete se pridružiti FB grupi “Astra & Instant Pot” OVDJE i postati dio moje zajednice zaljubljenika u Instant Pot.

Sve o Instant Potu možete također pogledati na mom službenom You Tube kanalu.