mali svjetionik ponovno nagrađuje Naj radnika sa 100.000 kuna

Prijave za Naj radnika Hrvatske otvorene su od 5.9. do 26.9., a kao i prethodnih godina, cilj je podijeliti 3 nagrade za troje izuzetnih radnika: 100.000 za prvo, 10.000 za drugo te 5.000 kuna za treće mjesto.

Prijave mogu predati svi oni koji u svojoj okolini vide jednu ili više osoba kao radnike koji trudom, radom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom i zaslužuju da njihova priča bude ispričana. Organizatori ističu kako je ideja od samog početka zapravo promicati optimizam u Hrvatskoj i istaknuti one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu u sadašnjost i budućnost poštenog rada. Glasanje za top 10 finalista će se ove godine odviti u periodu od 28.10. do 11.11. kada će biti i svečano proglašenje onih najboljih.

  „Najbitnije je biti pošten i cijeniti svakog kupca te dobro odraditi svakodnevne zadatke. Mali čovjek ni ne traži neku zahvalu, ali puno znači kada netko ipak primijeti trud i rad.“ –  kazala je prilikom predstavljanja u finalu trećeplasirana Renata Štimac iz Perušića, samozaposlena trgovkinja i majka koja je osvojila srca publike i čak 1.747 glasova te osvojila 5.000 kuna. Mnoge je inspirirala priča ispričana u prijavi za Renatu, a najviše se istaknulo kako je Renata jedna hrabra žena, nakon mnogih poteškoća u životu nije odustajala. Mnogima je sinonim za marljivost i požrtvovnost.

GLS, foto sasa cetkovic

Od 2018. godine projekt Mali svjetionik ispričao je priče čak 45 radnika koji su svojim radom nadahnuli druge iz svoje okoline, a ukupno je zaprimljeno preko 1.500 prijava i gotovo 40.000 glasova iz cijele Hrvatske

Pala vam je napamet vaša posebna, susretljiva, marljiva i osoba vrijedna titule Najboljeg radnika Hrvatske? Prijavite je na stranici Malog svjetionika: https://www.malisvjetionik.hr/.

GLS, foto sasa cetkovic