pool party za doček nove godine? može!

Doček Nove godine s djecom? Jeste li za jedan zabava pool party?

Od kada smo postali roditelji, pitanje “kamo ćeš za novu?” poprimilo je sasvim novi značaj. Najčešće ostajemo kod kuće, odigramo obiteljske igre, pogledamo vatromet, poljubimo se i idemo spavati.

Umjesto cipela, obuci japanke!

Ove godine doček može, čak i uz djecu, biti jedno sasvim drugačije i zabavno iskustvo i za roditelje i za djecu. Doček zamišljen kao izlazak za cijelu obitelj od 09 ujutro pa sve do 22 sata. Ne treba nam šminka i frizura, ne trebaju posebne cipele, eventualno fora japanke.

Šampanjac uz bazen!

Tobogan, valovi, ronjenje, podvodne masaže i masažne ležaljke, košarka u bazenu, vodena olimpijada,  mini water disco i bogate nagrade za najuspješnije su zapravo sasvim drugačiji način dočeka nove godine.

Led&Bubble show i akrobacije s vatrom?

Akrobacije s vatrom Mirte Meštrović i LED & BUBBLE show naše plesačice svjetskih koreografija Margi Goleš uvesti će vas u posljednje sate 2022. koja će se obilježiti vatrometom u 20 sati i pjenušcem koji će gostima biti uslužen uz bazen.

Doček 2023. u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama

U krapinskim Aquae Vivae toplicama nema dočeka u ponoć, jer djeca budu umorna, predugo se čeka da bude vatromet, i upravo zato je ekipa Aquae Vivae potaknuta dobrobiti djece i roditelja, i ove godine organizirala ovakav party.

Animacijski program za cijelu obitelj trajat će tijekom dana, igre sa nagradama, kupanje, opuštanje, tobogan, valovi, sauna, plesni show, akrobati sa vatrom. A tijekom cijelog dana glazbeni program vodi DJ.

Cijena ulaznice za djecu od 4 – 18 godina iznosi 100,00 kn ( 13,27 €) po osobi.

Mlađi od 4 godine ne plaćaju ulaznice.

Cijena ulaznice za starije od 18 godina iznosi 200,00 kn (  26,54 €) po osobi.

Ulaznice možete rezervirati na info@aquae-vivae.hr