Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose

Vrhunska formula koja prodire u korijen problema!

Iako gubitak kose najčešće vežemo uz sredovječne muškarce, ovaj neugodan problem pogađa i žene. Brojke ne lažu, pa tako statistike kažu kako se i do 30 % žena suočava s opadanjem i prorjeđivanjem kose. Također, osoba koja ima problem s ispadanjem kose provede 9,6 sati pretražujući Internet u potrazi za rješenjima.

Ne moramo uopće naglašavati što to čini mentalnom zdravlju. Osim nezadovoljstva izgledom, većina će doživjeti manjak samopouzdanja.

Važno je napomenuti da se gubitak kose kod žena tipično javlja u starijoj dobi u odnosu na muškarce, ali nažalost ni mlađe žene nisu nužno zaštićene od različitih oblika gubitka kose.

Kada opazite veće ispadanje kose nego inače, nema razloga za paniku, jer ispadanje kose zna varirati tijekom godine, a posebice u jesen. Međutim, ako primijetite da vam se kosa prorjeđuje, da je tanja, čak i rijetka na mjestima, ako gubite kosu više od 6 mjeseci i gubite na volumenu, imate kronični gubitak kose. Ovaj poremećaj može biti naslijeđen ili uzrokovan hormonskim poremećajem ili upotrebom lijekova.

Ducray Neoptide EXPERT serum

Novost na tržištu je Ducray Neoptide EXPERT serum koji smanjuje ispadanje i potiče rast kose kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Također, služi i kao podrška kod njege prije i poslije transplatacije kose. Sadrži ANCHORAN, ekstrakt mliječka, patentiranu, prirodnu djelatnu tvar koja potiče rast kose tako što djeluje na stanice koje su odgovorne za rast dlake. Zahvaljujući svom svojstvu učvršćivanja, zadržava dlaku u vlasištu. Anchoran potiče prirodnu proizvodnju keratina K75 za jaču, deblju i otporniju kosu.

Također, Lespedeza, prirodna djelatna tvar, regulira ciklus rasta kose usporavajući ispadanje kose dok Mangalidone, u kombinaciji s masažom, potiče mikrocirkulaciju, metaboličku aktivnost i učvršćivanje vlasi kose u vlasište.

Ovo je lagan i neljepljiv serum koji nije potrebno ispirati. Omogućava lako oblikovanje kose. Dovoljno je vrhovima prstiju umasirati proizvod u vlasište.

I za kraj, trudite se voditi uravnotežen život – svjesno opuštanje i izbjegavanje stresa pomoći će vašoj kosi da počne opet zdravo rasti.

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.