što pokloniti odgajateljicama i učiteljicama za kraj školske godine? pronašle smo savršen poklon

pokloni za učiteljice

Pokloni za učiteljice i odgajateljice s kojima ne možete pogriješiti!

Polako se bliži kraj školske i vrtićke godine, a u roditeljskim WhatsApp grupama naveliko se već raspravlja o poklonima za odgajatelje/odgajateljice i učitelje/učiteljice. Roditelji preferiraju jednostavne i kreativne ideje (kako je i pokazala naša nedavna anketa na Facebooku) kao mali znak pažnje i zahvalnost za sav trud, vrijeme i strpljenje koji odgajatelji i učitelji svakodnevno ulažu u znanje naše djece.

Cvijeće i bombonijera nekako su najčešći odabir kad su takve prigode u pitanju, a roditelji svakako prednost daju personaliziranim poklonima.

Ako ste u potrazi za poklonom koji odgovara svim gore navedenim kriterijima, onda za vas imamo jedan slatki prijedlog!

Kad biramo poklon uvijek se pitamo hoće li se svidjeti osobi kojoj ga poklanjamo, no postoji nešto s čime nikako ne možete pogriješiti – čokolada!

Ovaj put pričamo o handcrafted čokoladnim slasticama domaćeg brenda ChoCo. ChoCo je obiteljski velikogorički brend u čijoj se tvornici čokolade proizvode čokoladne praline, dražeji, namazi i ostale genijalne grickalice.

No, njihova je čokolada puno više od same čokolade. Svaki proizvod ovog brenda poseban je doživljaj.

Marcela Marković, vlasnica brenda ChoCo, u slastičarstvu je otkad zna za sebe, a susret s čokoladom bila je, kako i sama kaže, ljubav na prvi pogled. “Oduvijek sam imala ideju da otvorim nešto svoje, i kada je došao taj trenutak jedina opcija je bila čokolada. Naša priča je počela 2020. godine. Čokolada za mene nije samo biznis, čokolada je za mene doživljaj. Čokoladu biramo kao poklon, biramo ju kada želimo uljepšati dan, biramo ju kada želimo reći „volim te“ – na čokoladu ne možeš ostati ravnodušan.”, priča nam Marcela.

Marcelina vizija otpočetka je bila da čokolada bude upravo to – DOŽIVLJAJ.

“Željela sam ljudima omogućiti da našom čokoladom uljepšaju drugima dan (ili sebi), da čokolada bude dio njihovih posebnih trenutaka. Naše praline mogu se personalizirati i prenijeti poruku, poruku ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti, poruku važan si mi i stalo mi je do tebe.”.

pokloni za učiteljice

Osim pralina, u ponudi brenda ChoCo možete pronaći i čokoladne dražeje te kakao namaze. Namazi imaju poseban dodatak: bilo da su to bučine koštice, žir ili rogač. Također, za ljubitelje slatkoga koji ne smiju jesti jako slatko u ponudi je namaz s lješnjakom zaslađen maltitolom koji je pogodan i za dijabetičare.

A sad ostaje na vama izabrati najljepšu bombonijeru i poruku za najdraže učitelje i odgajatelje!

Ponudu brenda ChoCo pogledaj i naruči na OVOM LINKU , a možeš ih pronaći u Velikoj Gorici na adresi Ul. kralja Dmitrije Zvonimira 11.

 

prva pričest – pokloni za djevojčice i dječake ovo su naši favoriti! (supermame.hr)