Boli tako dobro! Upoznajte Pranamat ECO, svjetski broj 1 masažni set koji bol odnosi – bodljama

Pranamat ECO, najpopularniji masažni set na svijetu, čije se dobrobiti za cjelokupno zdravlje temelje na filozofiji akupresure, pomoći će vam kod bolnih leđa, glavobolja, PMS simptoma

Bol u leđima? Glavobolja? Bolne menge? Napetost u mišićima ili slab i nekvalitetan san? Umjesto laganih masaža i nježnih tretmana koje će umanjiti te, ali i brojne druge tegobe, bolje i korisnije je leći na prostirku s bodljama. Upoznajte Pranamat ECO, najpopularniji masažni set na svijetu.

Što je Pranamat ECO?

Pranamat ECO je masažni set koji pomaže kod glavobolja i migrena, bolova u leđima te vratu i ramenima. Osim toga, redovito korištenje Pranamat ECO proizvoda dokazano umanjuje stres i anksioznost, poboljšava koncentraciju, kao i kvalitetu sna, a ublažava i pojavu celulita, kao i bolnih menstruacija

Pranamat ECO proizvodi dizajnirani su prije 14 godina uz pomoć i znanje stručnjaka, da bi 2014. njihove dobrobiti za cjelokupno ljudsko zdravlje bile potvrđene kliničkim ispitivanjima. Time su akupresurne masažne prostirke s potpisom Pranamat ECO brenda jedine na tržištu čija je efikasnost prošla kliničko ispitivanje.

Kako Pranamat ECO pomaže?

Pranamat ECO proizvodi – prostirka, jastuk i mini prostirka – zahvaljujući svom originalnom dizajnu koji je inspiriran akupresurom, drevnom kineskom terapeutskom metodom, djeluju iznimno brzo. Svi su proizvodi ručno izrađeni u Latviji, i to isključivo od prirodnih materijala poput lana, kokosovih vlakana i pamuka, dok su njihovi funkcionalni dijelovi, odnosno bodlje, napravljene od HIPS plastike, poznatije kao “najzelenije plastike na svijetu”. Svi materijali koji se koriste u izradi Pranamat ECO proizvoda, čak i oni od kojih se izrađuje patent za zatvaranje, su iz EU i imaju OEKO-TEX® certifikat.

Svaki dio Pramanat ECO proizvoda je hipoalergen i potpuno siguran za kožu, a upravo su bodljikave iglice, kojih ima više od deset tisuća na jednom proizvodu, razlozi zbog kojih su brojne tegobe umanjene stotinama tisuća ljudi diljem svijeta. Osim što pomažu kod bolova, često i prije nego se pojave, ovi proizvodi pozitivno utječu i na raspoloženje pružajući opuštajući holistički tretman.

Kako izgleda prvo ležanje na bodljama?

Prvo korištenje Pranamat ECO proizvoda nezaboravno je i vrlo intenzivno iskustvo. U prvih nekoliko sekundi osjeća se jako neobična bol koja vrlo brzo prelazi u ugodni val topline koji se lagano počinje širiti cijelim tijelom. Boli tako dobro! Toplina uskoro postaje toliko opuštajuća da se počinju lučiti endorfini, poznatiji i kao “hormoni sreće”, a bol s početka potpuno nestaje. U roku od pet minuta ležanje na bodljama postaje jedan od najrelaksirajućih tretmana koje netko može doživjeti.

Kako koristiti Pranamat ECO?

Pranamat ECO proizvode moguće je koristiti kroz šest istovremeno i intenzivnih i opuštajućih masaža: masaža leđa, masaža donjeg dijela leđa, masaža glave i vrata, masaža trbuha, masaža stopala i dlanova, masaža za zatezanje kože. Može se koristiti ležeći, sjedeći ili stojeći, a potrebno je svega 20 minuta dnevno kako bi se održale pozitivne promjene u cjelokupnom zdravlju. 

Za najnovije vijesti i savjete zapratite Pranamat ECO na Instagramu i Facebooku. Više o ovom čudesno učinkovitom i nagrađivanom masažnom setu saznajte na: www.pranamat.hr gdje uz kod SUPERMAME ostvarujete sjajne popuste!