kako smo iskombinirale najpopularnije čizme ove sezone?

Napokon smo dočekali malo niže temperature, a to znači da konačno svoja stopala možemo ugrijati u najudobnijim čizmicama ove sezone. Ana, Sonja i Morena odabrale su tri odjevne kombinacije koje ove zime, možete kombinirati uz svoje DFranklin čizme.

Za one koji ne znaju, iako sumnjamo da je to moguće, DFranklin je poznat po svojoj posvećenosti modernom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima, predstavlja kolekciju čizmica koje zadovoljavaju najviše modne standarde i potrebe udobnosti. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim parom čizama za svakodnevne poslovne izazove ili casual modelom za opuštene trenutke, DFranklin ima nešto za svakoga.

Ono što izdvaja DFranklin čizme je paleta boja i stilova koje nude. Mi smo odabrale tri modela koja nam se najviše sviđaju, a to su bakrene za fashion kombinacije, žute za sportske kombinacije i crne koje pašu baš na svaku kombinaciju. Bez obzira volite li klasičnu crnu ili smeđu boju, ili želite eksperimentirati s nečim odvažnijim svatko će pronaći nešto za sebe.

Anu, koju najčešće gledamo u visokim potpeticama, uživamo gledati u sportskom izdanju kojeg je iskombinirala sa popularno žuto crvenim DFranklin čizmama, koje joj zasigurno olakšavaju trčanje za troje djece i dva psa.

Morena je odabrala crne čizme, debljeg džona, s upečatljivim logotipom, te ga iskombinirala s laganim school girl outfitom koji može dijeliti čak i sa svojom starijom kćeri.

Za kraj, mistična Sonja je iskombinirala bakrene, šljokičaste čizme uz all black kombinaciju, koju je podignula uz šešir i vintage remen iz studentskih dana njene mame. A kada smo kod njene mame, mama se domogla svojih bakrenih čizmica, u kojima uživa šetajući uz svoje unuke.

Ove čizme ističu se ne samo svojim sofisticiranim dizajnom već i kvalitetom izrade. DFranklin koristi vrhunske materijale kako bi osigurao trajnost i dugovječnost svojih proizvoda. Svaki par čizama nosi pečat pažljivog odabira materijala.

S obzirom na udobnost, DFranklin čizme pružaju potporu i lakoću hodanja, čineći ih idealnim odabirom za cjelodnevno nošenje. Najčešće pitanje je odgovaraju li realnim veličinama i naš odgovor je – da, odgovaraju uobičajenim veličinama.

Uz DFranklin čizme, dobivate više od običnog proizvoda; dobivate izraz stila, sofisticiranosti i praktičnosti. Bez obzira na prigodu ili stil odjeće, DFranklin čizme su pouzdan izbor za one koji traže vrhunsku modnu izjavu koja ne žrtvuje udobnost. A udobnost je mamama na prvom mjestu!

DFranklin čizme dostupne su u Mass i Brands&Trends trgovinama, te u Planika trgovinama u BiH.