ljubav od Rima do zaleđa Knina pretvorila se u – premium kozmetiku

Kada joj je jedne večeri u rimskom izlasku prišao stranac i tražio njen broj, Brankica Borović nije znala da će joj baš on biti partner u svim avanturama koje im je život nosio. Kao u jednom od talijanskih romantičnih filmova, život joj je donio, pred vratima garderobe kluba, Paola Mari. Ljubav kao iz bajke mogla se nastaviti u slikovitom Rimu. Tako bi izgledalo predvidljivo finale ove ljubavne priče. U njoj, Brankica i Paolo bi nastavili raditi svoje uspješne poslove i graditi uspješne karijere u talijanskoj prijestolnici, ali ova je priča jedna pomalo neobična bajka. 

Malo surovija, malo teža, ponekad s neobičnim zaokretima – ova bajka kao plod ostavlja nam premium kozmetiku. Ali do tu ćemo tek doći. Iako su u Rimu vodili predivne karijere i živjeli kao ostvareni ljudi, Brankicu je srce vuklo negdje drugdje. Vuklo je točno tamo gdje su počivala njena djetinja sjećanja. U selu Radučić, usred dalmatinskog krša, Brankica je kao dijete uživala s bakom i djedom. I imala je san – vratiti se tamo.

Paolo je, iako rođeni Rimljanin, odlučio slijediti njenu misiju.

U Radučić su stigli s kuferom punim snova. Sagraditi maleni raj na zemlji i na njemu započeti ispočetka, zajedno sa svojom malom kćerkicom Viktoriom. “Ispočetka je bilo teško, u Radučiću nije bilo niti vode. I od tada do danas – bilo je mnogo besanih noći. Ali rastu nam i cvatu dvije Viktorie, dvije najveće pobjede. Viktoria, naša kćer, plod ljubavi. I Viktoria, naš brend kozmetike. Plod ljubavi prema životu, prirodi i životinjama.” – ističe Brankica.

Brend Viktoria danas ima dvije linije kozmetike. Kozmetiku od smilja koje dolazi s njihove plantaže smilja te liniju od magarećeg mlijeka koje proizvode magarice s farme. I, unatoč brojnim izazovima suvremenog tržišta, Brankičin san o kozmetici koja pršti tihim luksuzom i sljedivošću – živi. 

“Pronašla sam frazu – tihi luksuz. Naša kozmetika nije klasični luksuz koji ćete naći u trgovini high-end kozmetike. Ona je luksuz novog doba. Luksuz koji dolazi iz prirode, iz onog mira za kojim nam čeznu duše. Ali i luksuza poštivanja te prirode. Koliko je dobro znati da su magarice koje su proizvele mlijeko – sretne? Mazati se kremom sreće, koja nosi tu energiju.” – kaže Brankica koja unatoč napornim radnim danima ispunjenima brigom o farmi, plantaži i laboratoriju – uživa.

“Naša kozmetika nije klasični luksuz koji ćete naći u trgovini high-end kozmetike. Ona je luksuz novog doba. Luksuz koji dolazi iz prirode, iz onog mira za kojim nam čeznu duše.”

“Motiviraju nas naša kćer i naši kupci. Njihove lijepe riječi, njihovi komentari. Imamo kupce koji se vraćaju, a to je neprocjenjivo.” – ističe Paolo koji dodaje kako se u Viktoria’s corner, honesty shop i showroom, u Radučiću može svratiti i neometano uživati o dodiru s prirodom i Viktoria kozmetikom.

Ljubav – od Rima. Do zaleđa Knina. Pa sve do tvoje kože.