Philips i supermame blogerice

Usisavač Philips PowerPro Aqua i Philips AquaTrio Pro – mame blogerice donose nam svoju iskrenu recenziju!

4 supermame, 6-ero djece, 2 usisavača, beskonačno puno prljavštine. O Philipsovim spasiteljima snimile smo i video. Sjećate se, Margot, Martina i Sonja u borbi sa prašinom, kolačima na tepihu i prljavim podovima. I sve to uz prisustvo prehlađenog dvogodišnjaka i supermirnog i sveprisutnog Rudija.

Za slučaj da ste tu borbu propustili, na dnu članka će vas dočekati link.

Odabrale smo 4 supermame koje će isprobati ova dva Philipsova uređaja i podijeliti s nama svoje iskustvo. Domaćica Sanja, food blogerica, supermama Noe. Tena, supermama dvoje anđelaka, autorica bloga TinyTomboys i naša kolumnistica. Ines, supertrudnica i supermama dvije ljepotice, blogerica za koju smo sigurne da ste već čuli – More Less Ines i Sonja, supertrudnica i supermama, blogerica Little Miss Twiggy.

Naše četiri supermame su podijelile svoja iskustva, a mi ih sumiramo u jedan simpa članak koji će vas uvjeriti da život kućanice može biti lakši, uz odgovarajuće pomagače.

SANJA – “Kod Philipsovog PowerPro Aqua štapnog usisavača volim što ima taj mali odvojivi ručni usisavač s kojim nabrzaka možete usisati kada se nešto prospe ili padne na pod, a njime možete usisavati čak i dlake od kućnih ljubimaca, ako ih imate u svom domu. S njim možete doći i do nekih inače težih dijelova doma gdje se usisavači baš ne mogu zavući. Usisavač je sam po sebi odličan jer nema kablove koji se moraju motati oko njega pa se ruše pa se petljaju, već se puni kao mobitel. Baterija mu traje otprilike 30-40 minuta što je dovoljno za nekoliko usisavanja kuće i pranje podova, jer, tako je, ovaj usisavač pere i podove. Ima poseban nastavak s kojim samo pređete po površini koju želite oprati, ne morate raditi ništa, samo ga gurati okolo po stanu ili kući. Mi u našoj kući imamo matirani parket, no usisavač je pogodan za uporabu na svim podovima. Nakon ovog testiranja ozbiljno razmišljamo i o kupnji istog.”

 

usisavač Philips Aqua Trio Pro idealan za usisavanje i pranje

INES – “Moji roditelji već godinama imaju usisavač koji radi na vodu i često sam ga koristila, tako da sam navikla da možda ponekad oko njega ima više posla nakon same faze čišćenja, a koje je vezano za čišćenje spremnika za vodu, četki ili možda nekih drugih dijelova kroz koje prolazi voda. S druge strane samo čišćenje na vodu meni kao astmatičaru najviše odgovara,  upravo zbog minimalnih čestica prašine u zraku. A i uvijek je nekako lagano baciti prljavu vodu u wc školjku i ne imati posla s vrećicama i brigom hoće li se kakav moljac, kukac, mrav ili pauk zavući unutra pa poslije opet izvući van. Iskreno više volim čin usisavanja, nego ribanja i glancanja podova mokrim krpama, močom ili sličnim. Tako da je za ovu vrstu posla usisavač Philips AquaTrio Pro uistinu više nego dobar. U kuhinji pogotovo. Idealan za usisavanje i istovremeno brisanje pločica. Voljela bih da malo idealnije obuhvaća kutove i rubove i da nije tako glomazan jer se ovisno o visini ispod kreveta ili kaučeva, počivaljki i slično, uspješno (ne)zavlači ispod kreveta.” 

usisavač Philips PowerPro Aqua izuzetno je lagan

SONJA – “Osobno mi je kod usisavača bilo bitno nekoliko stvari – da ima dovoljno jaku usisnu snagu, da je jednostavan za korištenje i da je lagan. Ovaj zadnji epitet mi je izrazito bitan jer sam trudna i ne mogu više vuči za sobom teške i predimenzionirane usisavače. On usisava, čisti i pere u jednom. Ubrzava i olakšava sam proces čišćenja doma, a kada je riječ o vremenu, zaista mi je bitno da mi u danu ipak ostane malo vremena i za posao, igranje s klincem i za moje potrebe…Usisavač PowerPro Aqua je štapni usisavač, puni se kao i mobitel (ostavite ga po noći i ujutro je pun i spreman za čišćenje). Nema dosadnog kabela koji zapinje na svakom uglu i o svaku stolicu, lagan je (toliko lagan da ga moj dvogodišnji sin može koristiti bez većeg napora), ima dvije brzine… Zatim, ima srednji, glavni dio, koji se može odvojiti od glavnog tijela i koristiti kao mali usisavač za mrvice od kruha sa stola, kauča, fotelja i ostalih skrivenih mjesta gdje jedemo male zalogajčiće dok najmanji spavaju i ne vide.”

TENA – “Stan usisavamo skoro svakodnevno (kažem skoro jer se zna zalomiti koji lijeni dan), a kao i svi drugi roditelji na svijetu, podove peremo stalno. Unatoč našim epskim naporima, stalno se borimo sa mrvicama hrane, neizbježnom prašinom, ostacima Play-Doha, mucicama, a vrlo često i sitnim papirićima (za taj nered sam ja zaslužna). Kao što nama nije lako, tako ni usisavač Philipsov AquaTrio Pro neće imati lak zadatak. Po cijelom stanu, osim u kupaonici, imamo posebno tretirani masivni parket (seljački pod), pa moram priznati da sam u početku bila malo u strahu da li će mi Philips AquaTrio Pro isprati bijeli ton iz dasaka. Ali kažu da svaki dan treba učiniti nešto čega se bojiš, pa sam krenula čistiti. Usisavač Philips AquaTrio Pro nije izvukao bijeli ton iz naših podnih dasaka, ali je, usprkos našem stalnom pranju podova, izvukao svašta drugo. Bilo me sram slikati kako je izgledala voda u spremniku za prljavu vodu nakon čišćenja. Osim što je istovremeno izvrsno usisao, oprao i osušio pod, meni se čini da ga je puno jednostavnije i brže oprati nakon korišenja nego klasičnu kantu/mokru krpu/mop. Tiny Tomboysi su se pomalo i navukli na čišćenje, te bi preporučili usisavač Philips AquaTrio Pro kao vrlo koristan poklon za božićne blagdane koji nam slijede.”