Finjakova božićna bajka uljepšat će vam zadnje dane ove poprilično čudne 2020.

Božićna bajka u Finjaku i ove godine zasjala je u novom ruhu. Iza nas je jedna jako čudna i teška godina koja nas je dovela pred mnoge izazove, ali nas ujedno sve zajedno učinila još jačima, bližima i svjesnima vrijednosti malih trenutaka.

Tako nas je i ove godine naš Finjak u potpunosti razveselio i očarao svojom bajkom. Ovogodišnja priča odvija se na otvorenom u magičnom dvorištu gdje caruju orašari, fina kapljica, omiljena čokolada, osmijesi prijatelja i najbolje blagdanske fotke. Orašari su ove godine ujedno stolovi pomno osmišljeni i ručno izrađeni od strane vlasnika mladog kipara Denisa Sviraća.

četiri nova orašara u borbi protiv pandemije

Na Finjakovoj  terasi ove godine imat će te priliku upoznati četiri sasvim nova lika orašara koji su posvećeni ljudima najzaslužnijim da što lakše prebrodimo ove dane pandemije virusa i potresa. Ekipa iz Finjaka svoja su četiri nova stanara od milja nazvali Dragec, Alemka, Milan i Siniša.

Dragec je vrijedan susjed dimnjačar koji brine da vam je uvijek toplo i da loši dani postanu bolji kad protrljate gumbek, Alemka je brižna doktorica koja brine za sve nas i pazi nosimo li maskice, Milan je tu da drži red u gradu kako bi nam bilo lijepo kao i zadnjih 20 godina, a dok naš veseli Siniša pazi da se atmosfera previše ne zapali.

božić u znaku očuvanja okoliša

Kao i svake godine i ove godine Eventastic studio je sa svojim Finjakovcima osmislio nešto sasvim novo za naše goste, pa tako će od ove godine caffe bar Finjak svoje najomiljenije Adventske napitke posluživati u šalicama koje su napravljene od 100 posto recikliranog papira i 100 posto su sigurne za vaše bezbrižno uživanje. Krasi ih osmjeh četiri orašara koja će svaki puta nazdraviti s vama.

limitirana edicija kuhanog vina

I ove godine možete uživati u vašem najomiljenijem kuhanom vinu i u okružju svojega doma ili ga pokloniti dragim prijateljima te donijeti atmosferu ovog adventa u njihove domove.

Naša vrijedna ekipa osmislila je vino koje možete kupiti u limitiranoj ediciji u dekorativnoj boci od 0,5l s posebno dizajniranom retro naljepnicom.

Kako nam Finjak javlja, ove godine su svoj advent preselili u dvorište tako da na sigurnoj udaljenosti uz dobru glazbu, najfinije kuhano vino, drago društvo, vesele orašare i najfiniju vruću čokoladu u gradu možete uživati i osjetiti bezbrižnost ovih blagdanskih dana.

Držite razmak, nosite maskice, dobro se obucite, ponesite dobro raspoloženje i trk u Vlašku 78 na ovu čarobnu blagdansku destinaciju koju ne želite propustiti posjetiti.

Zajedno stvorimo uspomene koju će obojati ovu 2020. ipak nešto vedrijim i veselijim bojama.