Omron Nami Cat inhalator za djecu – recenzija

inhalator za djecu

Inhalator za djecu Omron Nami Cat- recenzija.

Nedavno smo s vama podijelile video o tome što bi svaki roditelj trebao imati u kućnoj apoteci. Noćni posjeti dežurnim ljekarnama i bolnicama trauma su i za našu djecu i za nas roditelje. Zato je dobro kod kuće imati prvu pomoć. Jedan od proizvoda koji nam se pokazao kao izrazito važan, pa smo ga uvrstile pod „must have“ proizvode kod kuće je inhalator. Neovisno o tome koristite li ga često ili ne (a nadamo se da ga ne koristite često i da su vaša djeca snažna i zdrava), to je aparat koji zasigurno olakšava put ka ozdravljenju naše djece, a i nas odraslih.

Prije par godina, recenzirale smo Omron Duo Baby, inhalator i aspirator, kojeg supermama Sonja još uvijek koristi i to aktivno već 5 godina, te joj olakšava borbu s čestim laringitisom kod djece.

A danas dijelimo s vama recenziju Omron Nami Cat inhalatora. Radi se o inhalatoru životinjskog oblika, što je svakako njegova prednost, jer se mala djeca vrlo često boje zvuka kojeg inhalator, tj. kompresor inhalatora proizvodi, stoga je svako uljepšavanje inhalacija dobrodošlo, kako bi se samo inhaliranje uspješno dovelo do kraja.

Zašto uopće koristimo inhalator za djecu?

Zbog prevencije i liječenja prehlade, te kao pomoćnu terapiju u liječenju težih respiratornih bolesti kao što su laringitis, astma, kronični bronhitis, cistična fibroza itd.) Inhaliranjem, tj. udisanjem fiziološke otopine u obliku pare, regulira se sadržaj vlage i sekreta u dišnim putevima i pomaže plućima kako bi se očistila, pomaže sluznici da bude navlažena i sekret omekšan i time olakšava izbacivanje sadržaja iz dišnih puteva.

Omron Nami Cat inhalator možete kupiti u Medikor specijaliziranoj prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb, na Medikor web shopu ili u ovim ljekarnama.

U videu na našem YouTube kanalu detaljno smo objasnile koje su sve prednosti ovog inhalatora te na koji način se koristi i održava.