dvije kreativke udružile snage i izbacile posebne rokovnike povodom Majčinog dana

rokovnici za mame

Rokovnici za mame koje žele sačuvati uspomene i lijepe trenutke koje će i one i njihova djeca pamtiti zauvijek.

Pisanje dnevnika, vođenje dnevnika zahvalnosti, zapisivanje želja i ciljeva te stvaranje uspomena je upravo ono na što vas domaći brend Nisha svojim ručno rađenim i personaliziranim rokovnicima i dnevnicima želi motivirati.

Povodom nadolazećeg Majčinog dana osnivačica brenda Sanja Tot udružila je snage s još jednom supermamom i ilustratoricom, Majom Đurđević Janković, te izbacila novu liniju rokovnika posvećenu majkama.

Sanju i Maju spojio je ni više, ni manje nego Instagram. “Za mene je Instagram već dulje vrijeme divno mjesto. Upoznala sam tu toliko divnih žena, i to onih koje su podrška jedna drugoj i prkose u potpunosti onoj da je žena ženi vuk. Tako sam upoznala i divnu Maju s kojom sam kliknula čim smo razmijenile par poruka. Znate onaj osjećaj kao da se poznajete već odavno i iako se nismo osobno upoznale te nas dijele i razlike u godinama, jednostavno osjetiš tu divnu energiju i poželiš da kreirate nešto zajedno.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Đurđević Janković (@mrvica_mrvulja)

I Sanja i Maja su obje istinske kreativke i zaljubljenice u kreativno stvaranje, a uz to dijele i iste životne vrijednosti. Obitelj im je najbitnija u životu i majčinstvo ih je u potpunosti ispunilo te izvuklo iz njih ono najbolje. I same nastoje zapisivati i sačuvati najljepša iskustva majčinstva i učiniti te trenutke vidljivima i važnima.

“Jedan telefonski poziv bio je dovoljan da dogovorimo što bi i kako i da krenemo u realizaciju zajedničke suradnje i ovog divnog Nisha rokovnika kojeg smo izbacile povodom Majčinog dana s predivnom Majinom ilustracijom za sve divne mame koje žele sačuvati uspomene i lijepe trenutke koje će na ovaj način i one i njihova djeca pamtiti zauvijek.”

Cijena rokovnika je 190,00 kn i možete ga naručiti putem Nisha instagram profila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nisha (@nishacompany)