oduševio nas je novi planer za trudnice i priča koja stoji iza niega

planer za trudnice

Planer za trudnice kojeg je osmislila mlada mama i poduzetnica Iva Kraljević sadrži sve ono što jednoj trudnici treba. 

Od pregleda tjedana i savjeta za svako tromjesečje, simpatičnih grafika, dnevnika raspoloženja i popisa za bolnicu i dječju sobicu pa sve do konkretnih informacija vezanih za pojedine aspekte trudnoće.

Ne čudi da baš Iva stoji iza ovog projekta jer su njezina strast planeri, a specijalnost spajanje privatnog i poslovnog. Sve je počelo kada je 2018. godine, nakon svojih zaruka tržištu predstavila svoje prve planere; onaj za mladence i vjenčanu kumu. Nedugo zatim im je pridodala tjedni i dnevni planer, a kada je saznala da je trudna, svi su se pitali kada će osvanuti planer za trudnice.

“Bila sam uvjerena da ću se zaustaviti na planerima vezanima za vjenčanje, a ako ikad i krenem u projekt s planerima za trudnice, to neće biti dok sama ne prođem cijelu trudnoću i pustim da se dojmovi smire. Upravo tako je i bilo. Tri mjeseca nakon što sam rodila svog Marka, jedne večeri se u meni najednom javila želja da budućim trudnicama sastavim planer kakav ja nisam imala i k tome dodam i pokoji vlastiti savjet iz iskustva. Doslovno sam istog trena otvorila Instagram, rezervirala ime, uzela papir i olovku te počela hitro zapisivati ideje koje su samo navirale…”

Svaki slobodan trenutak nakon toga bio je posvećen pisanju sadržaja, skiciranju stranica i grafičkoj realizaciji, a na pitanje je li naporno između hranjenja bebe i vođenja svog posla bilo provoditi noći za laptopom, Iva opušteno odgovara “nema toga što mama ne može” i dodaje “i kada je bilo teško, u mislima su mi bile trudnice, naročito one koje poznajem. Htjela sam da planer čim prije dođe do njih kako bi im dodatno uljepšalo trudničke dane“.

Nema sumnje da kupci prepoznaju kada iza proizvoda stoji iskrena, osobna priča i u koji je utkano puno ljubavi i pažnje pa vjerujemo da će tako biti i ovaj put, a ukoliko želite pogledati ili naručiti planer, to možete učiniti na Instagramu i Facebook profilu.