tipovi tata koje susrećemo u parkiću

tate u parkiću
foto: Pepper Family

Tate u parkiću koje najčešće susrećemo podijelile smo u nekoliko tipova. 

S ljepšim i dužim danima naša djeca maksimalno uživaju u parkićima… Saga o parkićima nastavlja se i dalje, ali ovaj mjesec ćemo definirati koje sve tipove tata možete prepoznati u parkiću. Iako je populacija u parkiću pretežno mameća, ipak, sve češće viđamo i tate koji aktivno ili manje aktivno sudjeluju u parkić aktivnostima. Pa, koje to sve tipove tata možemo susresti?

Lupilu kolekcija odjeće, Lidl
Lupilu majica za dječake

Tata ekstrovert

Tata kojeg obožavaju sve mame. Simpatičan i komunikativan, strpljiv s vlastitom i tuđom djecom. Ovaj tata može i multitaskat – on razgovara, ali krajičkom oka prati sve što njegova djeca rade. Često je dio WhatsApp grupa i svi ga rado zovu na parkićka druženja. Ruksak kojeg nosi prepun je voća, vode i ostalih nužnih dodataka za preživljavanje, poput biorazgradivih Lupilu maramica.

Lupilu kolekcija za dječake

Tata s “Petar Pan sindromom”

Ovog tatu često možete vidjeti kako sve animira, igra se s djecom kao da je jedan od njih, omiljen je među klincima i njegova djeca su superponosna što imaju „cool“ tatu. Dok ne dođu u pubertet.

Sportski fanatik tata

Ovaj tata u parkić, na igralište ili bilo koju javnu površinu – uvijek nosi sportske rekvizite. Lopta je neizostavan dio njegove pojave, a na rukama nosi znojnike. Klince animira da se poslože u ravninu i vježbaju pucanje golova. Pravila se moraju poštivati, djeci najčešće dosadi nakon 10 minuta interakcije.

Lupilu hlače i majica za dječake

Tata poslovnjak

Tatu poslovnjaka čujete. Od trenutka kada izađe iz automobila ili iz daljine dok se pješke približava parkiću, čujete ga kako raspravlja o mjesečnim izvještajima, financijskoj konstrukciji ili planiranju budućih poslova.

Instagram tata

Ovaj tata češće gleda u ekran nego vlastitu djecu, možete ga prepoznati po tome što „škica“ instagram profile mama blogerica, a opravdanje mu je da se informira o novitetima u roditeljskom svijetu, poput onog kada izlazi nova Lupilu kolekcija u Lidlu.

Lupilu majica i hlače za dječake, Lidl

Preumorni tata

Preumornog tatu možete prepoznati po izrazu lica i gestikulaciji tijela. Najčešće sjedi na klupici i gleda u „prazno“. Aktivira se oko djeteta koliko je nužno, ali uglavnom s minimalno kretnji.

Ambiciozni tata

Ovaj tata aktivno sudjeluje sa svojim djetetom u parkiću. Motivira ga na penjanje, razvijanje motoričkih sposobnosti, navija za njega i s ponosom glasno hvali kada klinac savlada parkić sprave.

Tata avanturist

Ove skupine tata nema puno, ali je izrazito prepoznatljiv. To je tata koji nosi mrežu za spavanje i veže je oko dva stabla u parkiću, pa u toj istoj ležaljci ljulja sve klince iz parkića. Često su i on i njegovo dijete bosi, jer time razvijaju senzoriku, a uostalom i jačaju imunitet. Ako u parkiću ima kakvo stablo trešanja, pogledajte dobro, sigurne smo kako ćete ovog tatu vidjeti u krošnji kako bere plodove voća za djecu. Pazi na okoliš i za sobom nikada ne ostavlja smeće.

A na svim ovim fotkama klinci nose novu Lupilu kolekciju dostupnu od 08.07. u svim Lidl trgovinama.

Lupilu kolekcija 08.07. Lidl