oni brinu sami o sebi!

Domestos im pomaže da u tome nisu sami.

Djeca i mladi bez odgovarajuće skrbi prisiljeni su misliti na stvari na koje ostali vršnjaci ne moraju. Nemaju sigurnost koju većina nas osjeća tijekom odrastanja. Bili oni spremni ili ne, moraju biti odgovorni sami za sebe. I to oduzima radost odrastanja.

Novom kampanjom Domestos im je odlučio pokazati da nisu sami.

“Povezali smo se s humanitarnom akcijom „Korak u život“ koja od 2008. godine prikuplja sredstva za stipendiranje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koji zbog zakonskih ograničenja napuštaju udomiteljske obitelji i domove nakon stjecanja punoljetnosti, a nemaju potrebna sredstva za daljnje školovanje.

Akciji „Korak u život“ donirali smo 192 000 kuna čime smo pomogli pokriti troškove dvije studentske stipendije u razdoblju od pet godina.”

Otišli su korak dalje i pozvali cijelu Hrvatsku da im se priključi. Kako?

“Na Domestos Pine thick bleach 750 ml proizvode otisnuli smo kod. Skeniranjem koda svatko može donirati iznos koji želi kako bi se mladima bez roditeljske skrbi omogućile stipendije za fakultet. Donirati se može brzo i jednostavno putem mobilnog bankarstva.”

Samostalnost je vrlina, ali kada stigne prerano postaje teret. Pomozite da stipendijama rasteretimo talentirane mlade ljude i osiguramo im bolju startnu poziciju u budućnosti!

Više o kampanji pogledajte ovdje.