GIRI Game je igrica u čijem su oblikovanju sudjelovala djeca stvarajući za djecu

giri game

GIRI Game osvojit će sve mališane. Odlična igrica od djece za djecu za učenje kroz zabavu! 

GIRI Game novost je na tržištu koja će oduševiti i velike i male. Dječja igra kreativnog pričanja priča bazirana je na karticama koje su crtala djeca, a cijeli koncept razvijen je pod budnim okom tima stručnjaka.

Roditelji su često u potrazi za zanimljivim sadržajem za svoju djecu, koji će ipak imati i edukativnu komponentnu na interaktivan način. Iza ove interaktivne zanimljive igrice stoji tim od preko 10 stručnjaka iz područja pedagogije, psihologije, storytellinga i književnosti. Kombinirajući različita znanja i iskustva stručnjaka uz uključivanje djece u projekt, GIRI Game je rješenje koje će mališanima pružiti veću zabavu od prekomjernog gledanja u zaslone ekrana.

GIRI Game je 100% hrvatski projekt koji se predstavio javnosti u srijedu 15. rujna 2021. na Kickstarteru.

Iza ideje o igrici stoji Sanja Ljubičić, majka jedne kćeri i pomajka sina i kćeri. GIRI Game je drugačija od mnogih igrica jer na zabavan način razvija komunikacijske vještine, maštu i emocionalnu inteligenciju. Zanimljivost je što je riječ o igri karticama koja razvija fokus i pruža zabavu za djecu dok djeluje na razvoj govornih i kognitivnih vještina.

„Poslovi koje sam obavljala 17 godina u bankarstvu uče vas izuzetnom fokusu, načinu prezentiranja i umijeću strukturiranog prenošenja ideje. A sve te vještine GIRI game uči djecu na zabavan način – kako ispričati svoju priču, biti fokusiran i koncentriran.“ – izjavila je Sanja.

Ono što razlikuje GIRI Game od većine igrica je što je ova igra stvorena gledajući kroz oči djece, uvažavajući njihove potrebe i način komunikacije.

Djeca pričaju jezikom „igre“, a GIRI Game je igrica u čijem oblikovanju su sudjelovala djeca stvarajući za djecu. Čak 45 djece je crtalo igru, a preko 300 djece imalo je priliku testirati igru kako bi svaki detalj bio do kraja izbrušen i prilagođen upravo djeci.

„Većinu društvenih igara za djecu osmislili su odrasli i time ih limitirali od samoga početka. GIRI je imala drugačiji početak – nastala je kao most, način zbližavanja s mojom kćeri, pokćerkom i posinkom. Kroz igru s karticama i pričanje priča, gradila sam povjerenje i bliskost s njima te ih učila slobodi i kreativnosti.“ – dodala je idejna začetnica igre Sanja Ljubičić koja je kao kreativka s izraženim fokusom došla je na ideju kad se igrala s djecom

giri game

Igra je namijenjena za djecu od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6 igrača. Ovu igricu može igrati cijela obitelj, a odlična je za putovanja s djecom jer nije potrebno ništa više nositi osim seta karata i mašte. GIRI Game je idealan poklon za svaku prigodu, a više o ovoj igrici možete pročitati na web stranici GIRIgame.com i linktr.ee/GIRIgame. Novosti i zanimljivosti od GIRI Game ekipe pratite na Facebook i Instagram stranicama.