zavirite u jedan od najljepših setova za obiteljsko božićno fotografiranje

Višestruko nagrađivana fotografkinja Duška Stepanov, poznata po nježnim fotografijama beba, djece i emotivnim momentima cijele obitelji, već je u listopadu otvorila sezonu božićnog obiteljskog fotografiranja u svom zagrebačkom studiju.

“Ovaj čaroban period godine koji većini ljudi počinje oko 11. tog mjeseca, ja planiram mjesecima unaprijed. Napraviti savršenu božićnu atmosferu i scenografiju u mom studiju u kojoj će se zabaviti bebači, ali i zaigrati veća ekipica je slatki izazov svake godine. Ove godine je peti Božić po redu da radim božićna obiteljska fotografiranja i kako kažem svake godine – ovaj je najveći do sad. I zaista je!”, sa oduševljenjem priča Duška.

Najljepše mjesto na svijetu mi je moj fotografski studio, mali i skromni, ali moćan kutak u kojem stvaram bezvremenske uspomene.

Duška je kreativac i perfekcionist i voli sve što može napraviti sama. Pa je tako i božićni set potpuno handmade, pozadina je ručno bojana, a kamin i većina drvenih rekvizita su ručni rad. “Kod mene dolaze od bebica, dječice do baka i djedova pa su ukrasi bez opasnosti, nelomljivi, igračke su prilagođene za igru manje dječice i sve je dopušteno. Ima dovoljno prostora za igru i poziranje. Drveni konjić nijedno dijete neće preskočiti, a da ga ne zajaši. Minijaturni kauč svi dvogodišnjaci moraju isprobati. Tu je i mali stolić s muffinima (igračkama) za ekipicu s kulinarskim sklonostima.”

“Ne smijem zaboraviti skoro najvažniju stvar, haljinice za fotkanje koje su dostupne na korištenje za djevojčice do 6 godina, a nađe se poneka i za hrabrije mame! Tu su i razni rekviziti, božićne kapice, mašnice i trakice…”.

Kad nije aktualan Božić Duška najviše fotografira buduće mame u najslađem očekivanju bebice, kao i novorođene bebe, dječicu i obitelj. Izrada različitih scenografija pokraj fotografiranja joj donosi veliko zadovoljstvo i kako sama kaže – sve je to jedan miks koji daje posebne i jedinstvene rezultate.

Sve detalje o fotografiranjima, cijenama, paketima i rezervacijama termina, možete pronaći na www.stepanov-photography.com , a galeriju Duškinih fotografija pogledajte na Instagram i FB profilu @stepanov_photography.

Ovom prilikom Duška vam poklanja 10% popusta na pakete fotkanja za ovu božićnu sezonu. Kod rezervacije upišite “supermama” pokraj vašeg imena kako biste primijenili popust.

Trenutačno je aktualno i darivanje na Duškinom Instagram i FB profilu pa ga svakako nemojte propustiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Duška Stepanov (@stepanov_photography)