dekoracije od suhog cvijeća u koje smo se zaljubile – sada ih možete i vi naručiti!

Sandra Roce jedna je od žena koje pratimo na Instagramu gotovo od samih njezinih početaka. Njezin profil @salty_air galerija je bajkovitih fotografija, prirode i ljepote. Njezin je rad kontinuirano inspiriran prirodom i promjenom godišnjih doba, a njena ju je kreativnost dovela do posla s kojim se danas bavi – izradom dekoracija od suhog cvijeća.

“Dugo sam znala da želim otvoriti nešto svoje, kreativno i vezano uz prirodu, ali nikako to u glavi nisam mogla konkretizirati. U međuvremenu sam sijala, sadila, sušila cvijeće, za dušu radila vijence i fotkala, da bih u cijelom tom procesu u biti shvatila da sam to ja, da je to ono što volim i želim raditi, te odlučila samoj sebi pružiti priliku i krenuti sa svojom cvjetnom pričom.”

Sandra svoju inspiraciju pronalazi u prirodi, u teksturama suhog cvijeća i njegovim pastelnim bojama.

“Inspirira me spoznaja da vlastitim rukama mogu stvoriti nešto lijepo što je u isto vrijeme ekološki prihvatljivo i dugotrajno”. 

Sandra izrađuje vijence, vjenčiće, češljiće za kosu i revere (koji se mogu kombinirati i sa svadbenim buketom), bukete od suhog cvijeća i ikebane, a u pripremi su još dvije kategorije proizvoda.

Svi proizvodi mogu se naručiti putem web stranice www.saltyair.hr, a kako pretežno radi po narudžbi, potrebno je poslati upit na mail. Osim toga, u Istri se mogu pronaći u Žminju – u showroomu-u Čenta Šinjorinje i Print Studia Rovinj.