SVJESNIja NJEŽNIja – program za osnaživanje žena koje žele pronaći svoj unutarnji glas i osvijestiti što je istinski važno u životu

Korana Kolec, učiteljica yoge i majka troje djece, kreirala je poseban program za osnaživanje žena – SVJESNIja, NJEŽNIja –  koji će im omogućiti nešto čarobno, jedan kompletan proces u kojem su vođene, viđene i podržane. Fizički, mentalno, duhovno, ali u njihovom tempu i po njihovoj mjeri i unutrašnjosti.

“Zamislila sam ga kao proces samospoznaje i namijenila sebi, kada sam ga kreirala razmišljala sam što jedna žena treba, jednostavno, u srži, u dubini…kako svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom mogu pomoći Njoj da se zaljubi u Sebe i u svoje istinsko žensko znanje, da povjeruje svojem unutarnjem ja, donosi odluke u skladu s njim jer sve ostalo što ne ide iz istinske ženine unutrašnjosti često je bolno i mučno.

Divna ženo, u Tvom i mom svijetu danas NE RADITI NIŠTA i uzeti vrijeme za sebe, otvoriti se i suočiti, doslovno znači ponovno konzumirati nešto van sebe. Nešto kupiti, nekamo otići ili nešto pogledati i naučiti. Znači fizički i psihički napor, a nekima od nas, ženama koje ne smiju i ne znaju predahnuti i odmoriti, uroniti u sebe i pronaći sigurnost i odmor u tom trenutku kada nam je potrebno, znači izluđujući život konstantne napetosti.

Važno mi je da osvijestiš kako je valuta kojom plaćaš uvijek podijeljena na dvije strane. Plaćaš novcem koji je nadomjestiv ili plaćaš svojim zdravljem, energijom, odnosima i svojim životom koji prolazi pokraj tebe.

Ovaj je program stoga namijenjen ženi koja osjeća svoju vrijednost i spremna je preuzeti odgovornost za sebe i dati si priliku da zablista jer umjesto da skinemo TERET uzimanja mi ga prihvaćamo još i još.

Želim ti pokazati kako skinuti “ruksak” s leđa i prepustiti se lakoći, NJEžnosti i svjesnosti, kroz Tvoje jedinstveno iskustvo u tijelu, emociji i svemu što si vjerovala da je za tebe istina koja te kočila da ostvariš puninu života.  Želim da se vratiš u tvoje vrijeme, odmor, zdravo tijelo i mirno srce kako bi iz tog stanja mogla koračati gdje god poželiš.

Ovaj program posvećen je Tebi koja čuje poziv iz srca “Namijenjena si za nešto veliko i važno, važna si, vrijedna si”. TEBI koja želiš ISCIJELITI umijeće koje imaš – umijeće BIVANJA SRETNOM.

Iako možda često upadaš u zamku kako ćeš se za sebe pobrinuti kad budeš imala više vremena, novca, koncentracije, kada budeš odmornija, zdravija ili kada djeca odrastu, prava je istina da je to samo dio Tvoje unutrašnje samosabotaže koja te koči u ostvarenju punog potencijala. 

Važno mi je i da znaš da je za RAST potrebno vrijeme:

– u kojem si u miru
-u kojem osluškuješ kako rasteš
-u kojem se njeguješ, voliš, razumiješ, grliš, opraštaš si i prihvaćaš se
-koje služi da samo budeš i promatraš – koje te uči da budeš samostalna i da uživaš u čistom bivanju

Ako se prepoznaješ u ovim tvrdnjama:

– želim osnažiti svoje tijelo i um,
– zacijeliti i otvoriti se,
– odmoriti se kada mi je to potrebno,
– nahraniti se i osnažiti mirnim mislima,
– često se osjećam zarobljeno u poslu, odnosu ili okruženju u kojem živim,
– proživjela sam traumu koja mi daje osjećaj da stagniram,
– imam osjećaj da nemam vremena da se posvetim sebi i onome što me veseli,
– osjećam strah od neizvjesnosti,
– želim krenuti u nešto, ali ne znam što i kako to učiniti sama,
– izostaje mi podrška koju trebam,

dobrodošla u krug gdje ćemo kroz fizičko tijelo, znanja, tehnike i vježbe proći Tvojom individualnošću i, nadam se, otvoriti te za novo poglavlje u onome što sanjaš.”

Sve informacije o programu SVJESNIja NJEŽNIja potražite na ovom linku.