besplatni mentorski program za žene poduzetnice!

U Facebook grupi Be your own boss trenutno su u tijeku prijave za peti krug besplatnog mentorskog programa namijenjenog ženama poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje, ali i ženama koje tek kreću na poduzetnički put.

U ovom krugu sudjeluje preko 30 mentorica koje će besplatno podijeliti svoje znanje u područjima poput društvenih mreža, osobnog razvoja, EU projekata, SEO-a, korisničkog iskustva i još mnogo toga.

“U grupi Be Your Own Boss sam od samih početaka. Odmah je bilo jasno da to neće biti još jedna grupa koja samo postoji i u njoj se ništa ne zbiva. Ova je grupa prava suprotnost tome, žene su aktivne, podupiru jedna drugu, mogu se uvijek javiti i pitati za savjet i u roku od nekoliko minuta dolazi mi u komentaru nekoliko odgovora. Zato sam odlučila odužiti se na jedan način svim tim divnim ženama koje su ili poduzetnice ili to planiraju postati. Ovo je jedan vrhunski projekt kroz kojeg se velikom broju žena pomaže steći znanja u njima bitnim područjima” – poručila je Erna Vladislavić, mentorica na temu „Kreiranje vizualnog sadržaja za Instagram uz pomoć besplatnih alata“.

Kroz prošla četiri kruga prošlo je već stotine žena koje su dobile besplatne konzultacije i mentorstva, a neke od njih sad su se prijavile i kao mentorice. Među njima je i Martina Žgomba, virtualna asistentica i vlasnica obrta Alpha & Omega.

“Nakon što sam se i sama prije skoro godinu dana prijavila za mentorski program kod Marine Biljak imala sam želju i potrebu da to na neki način uzvratim. Na koji način bih to mogla bolje učiniti nego da i ja nekome budem mentor i na taj način pomognem! Moje uvjerenje je da nam se sve uvijek vraća i to najčešće na neočekivane načine, a sreća koju osjećaš kada nekome na bilo koji način pomogneš je neusporediva sa bilo čime.”

Prijave traju do 25. veljače i potpuno su besplatne. Sve što je potrebno napraviti je ispuniti Google formular i čekati proglašenje.

Više informacija o mentorskom programu možete pronaći na Be your own boss internetskoj stranici, kao i u Facebook grupi.