food blogerica Nastasja Chiara Petrić osmislila pregače za cijelu obitelj!

Food blogerica Nastasja Chiara Petrić izbacila liniju kuharskih pregača.

Nakon dugo poznanstva, dva brenda @chiarin.tanjuric i @lupre.co odlučili su udružiti snage i kreirati liniju kuharskih pregača za cijelu obitelj!

Linija pregača “Chiarin tanjurić” sastoji se od četiri različita modela koji dolaze u tri različite veličine (2-4 god, 4-10 god, odrasli), te u rozoj, crnoj i više nijansi sivih. Ručno su sašivene od 100% hrvatskog materijala koji se zbog svoje kvalitete koristi i za izradu profesionalnih kuharskih pregači.
Pregače Gaia i Leeloo roze su s volanima i vrlo chic, kao i pregače Reia i Dalis koje dolaze u crnoj boji. Vežu se na leđima u obliku X ili II.
Pregača Chiara dolazi u svjetlo sivoj boji s bijelim detaljima i širokim čvrstim vezicama koje se mogu složiti u veliku predivnu mašnu. Nosi se vezana oko vrata ili struka, a na sebi ima i dva duboka džepa.
Pregače Kai i Harry osmišljene su kao unisex modeli, sašivene od duplog materijala, pa tako ju možete nositi na obje strane, jedna je tamno siva, a druga svjetlo siva boja. Također ima veliki džep, kao i vezicu za krpu.
Pregače je moguće personalizirati te su moguće i dostave izvan Hrvatske.
Nastasja Chiara Petrić najavljuje još novih linija pregača, jer je izbacivanjem prve ostvarila samo dio svojih snova i možemo slobodno reći da je tek počela s dijeljenjem i ostvarivanjem svojih ideja za kuhanje s cijelom obitelji.
Pregače možete pogledati i naručiti na OVOM LINKU.