hrvatski brend ima hit proizvod koji treba svakom roditelju

Vaše dijete stalno se otkriva, razmiče pokrivače i skida sa sebe sve što imalo podsjeća na pokrivač? Većina roditelja susrela se s ovim problemom i s njim se bori na razne načine, ali što kada roditelj nije prisutna? Što kada dijete ode od kuće i spava u vrtiću, kod bake, u kamperu, hotelu itd.? Kako osigurati djetetu miran, udoban i neometan san baš uvijek?

Hrvatski brend Mamino iz Vinkovaca ima rješenje za sve ove situacije. Nakon inovativne 3u1 dekice, vreće za spavanje s nogavicama kao i brojnih drugih proizvoda, iz Mamino radionice sada dolazi HIT proizvod koji će vas oduševiti svojom funkcionalnošću i dizajnom.

Riječ je o vrtićkoj vreći za spavanje za djecu od 1 do 6 godina.

100% pamučna vreća s antialergijskim, vatelinskim punjenjem dolazi s jastukom, kojeg možete izvaditi prije pranja vreće. Zakopčava se patentom kako bi dijete cijelo vrijeme tijekom spavanja bilo pokriveno. Vreća se pomoću ušivene gume vrlo lako sklapa te ju veća djeca mogu jednostavno koristiti i bez asistencije roditelja.

Ova udobna, topla i mekana vreća osvojila je povjerenje roditelja, ali i srca mališana jer je ne samo funkcionalna nego i zabavna te predivnog dizajna.

Hrvatski brend Mamino nastao je u Vinkovcima, nakon što je Ivana, danas majka troje djece, uzalud pokušala pronaći idealnu dekicu za svoju prvu kćerkicu koja je sve dekice odgurivala sa sebe. Odlučila ju je sama sašiti i tako doskočiti problemu, a njena 3u1 dekica, koja je sada i zaštićena pri Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo oduševila je sve mame sa sličnim problemom.

Osim spomenute vrtićke vreće te 3u1 dekice, brend Mamino u asortimanu ima još brojne proizvode za djecu poput klasičnih vreća za spavanje, pokrivača, posteljina, dodataka za kolica kao i kupaonski program. Uz to, odnedavno imaju i asortiman za mame kao i za dom.

„Kada pogledam sve proizvode koje sam unazad par godina sa svojim timom kreirala, ne stidim se reći da sam ponosna i da je Mamino brand na pravom putu. Mamino proizvodi su skrojeni da odrastanje naše djece učine jednostavnijim, a naš život i dom udobnijim.“ rekla nam je vlasnica brenda kao zaključak.

Cjelokupnu ponudu brenda Mamino pogledajte na službenoj stranici, pratite ih na Facebooku te Instagramu.