5 tipova prijateljica koje treba imati svaka mama

Prijateljice su jedan od važnijih oslonaca u našim životima. Prijateljstva mogu biti različita – ona koja traju od malih nogu ili ona nova – koje nam je u život donijela određena situacija ili slučajnost. Prijatelji često kroz život dolaze i odlaze, upravo su zato prava prijateljstva rijetkost. Ako ste sretnice koje oko sebe imaju „mali krug velikih ljudi“ čvrsto ih držite i ne puštajte.

Zašto bi svaka mama trebala imati mamu prijateljicu već smo pisale u jednoj od kolumni na portalu, a ovaj put s vama dijelimo tipove prijateljice koje su nama osobno bile podrška otkad smo majke i čija nam je prisutnost olakšala svakodnevicu i izazovne trenutke majčinstva.

Ovaj članak inspirirala je nova kolekcija narukvica Argentum koje su nas odmah podsjetile na narukvice prijateljstva popularne devedesetih godina. Sjećate se kad ste kao klinke uvijek imale iste narukvice, jednostavan, ali važan simbol vašeg prijateljstva, nešto što vas spaja čak i onda kad ste kilometrima daleko. Upravo smo tako doživjele i ovu kolekciju čije ime k tome nosi i jednu snažnu poruku – Ti Ami iliti „ti se voliš“ – kao podsjetnik na jednostavne sitnice koje čine istinsku sreću baš kao ona tako potrebna kava s prijateljicom kad jedna i druga uspijete odvojiti vrijeme za sebe, za vas. Simboli na narukvicama iz nove Argentum kolekcije predstavljaju glavne motive koji nas motiviraju i pokreću u životu – kao nas svaki tip prijateljice koje ćemo opisati u nastavku.

  1. Prijateljica iz vremena prije nego što si postala majka

Imati prijateljicu koja te poznaju u dušu i koja je uz tebe rasla i odrasla veliko je bogatstvo. To je ona prijateljica koja je bila uz tebe kad si prolazila kroz prve veze i prve prekide, ona koja je jedina imala dopuštenje zaviriti u tvoj dnevnik, ona koja je znala tvoje najveće tajne, brige i želje…ona koja je bila uz tebe i kad si postala majka. Iako se u međuvremenu dogodio život i iako se možda ne viđate onako često kako bi htjele, vaša je veza neraskidiva.

Za takvu prijateljicu predlažemo narukvicu sa simbolom beskonačnosti jer vaše će prijateljstvo trajati zauvijek.

2. Optimistična prijateljica

Prijateljica koja nam je potrebna u najizazovnijim životnim trenutcima, u trenutcima kad nam ponestaje inspiracije i motivacije i kad se nekome moramo požaliti bez da nas osuđuje. Prijateljica koja je uvijek spremna pružiti svoje rame za plakanje. Zna slušati i uvijek ima riječi koje su prava utjeha. Prijateljica koja te podsjeti da pronađeš sjaj u svakom od životnih trenutaka, čak i onda kada ti se to čini nemoguće.

Baš zato što osvjetljava tvoj put, za nju smo odabrale narukvicu sa simbolom mjeseca ili zvijezde.

 

  1. Uvijek spremna za zabavu prijateljica

To je ona koja te uvijek nasmije do suza čak i onda kada ti nije do toga. Vedra i uvijek spremna za akciju – s njom zaista nikada nije dosadno. I tvoji ju klinci obožavaju. Smijeh je najbolji lijek kažu – a mi potvrđujemo da kave s takvim prijateljicama definitivno podižu raspoloženje.

Jedan veseli leptirić na njezinoj ruci čini nam se kao savršen izbor.

  1. Prijateljica koja stoji čvrsto s nogama na zemlji

To je ona prijateljica koja ti je potrebna baš onda kad ti je glava u oblacima, kad ne znaš koji je tvoj sljedeći potez i kad se osjećaš izgubljeno. Ona će te spustiti na zemlju i reći ti zaista kako stvari stoje. Tvoj glas razuma, itekako potreban.

Za takvu prijateljicu odabrale smo narukvicu s krugom – simbolom cjelovitosti i savršenosti.

  1. Prijateljica koja je tvoja srodna duša

Bila je dovoljna samo jedna kava nakon koje ste znale da ćete biti nerazdvojne. Ona koju možeš nazvati usred noći i s kojom razmijeniš bezbroj poruka tijekom dana. Svi imamo jednu takvu, zar ne?

Srce je za takvu prijateljicu odličan izbor.

TI AMI narukvice

Svaki odabir simbola i kombinacija jedinstven je za svaku osobu pojedinačno. Mi sami određujemo što je nama bitno i koji je naš simbol ili spoj simbola s kojima se povezujemo. Narukvice su odraz našeg karaktera i naših prioriteta. One su odraz naše jedinstvenosti.

Ti Ami narukvice mogu pričati osobnu priču jer način na koji se biraju simboli na narukvici zapravo najviše govore o vama ili o osobi kojoj ju poklanjate.

Svi simboli na narukvicama izrađeni su od kvalitetnog 925/1000 srebra. Dostupne su u srebru i pozlati. Također dio motiva dostupan je u varijanti s bezbojnim cirkonima.

Odaberite svoje narukvice na Argentum webshopu OVDJE na kojem je do 27.3. besplatna dostava ili se uputite do najbliže ARGENTUM poslovnice i otkrijte cijelu kolekciju.