zanimljiva priča o haljinama s božićnog party-ja

Na božićnom partyju Supermama Sonja i Martina nosile su haljine domaćeg brenda Ella Ella Atelier.

Onog dana kad smo odlučile organizirati božićni event Jingle&Mingle znale smo odmah čije kreacije želimo nositi. Također, htjele smo, kao i uvijek, biti u bojama Supermama. Kontaktirale smo vlasnicu i dizajnericu brenda Ella Ella Atelier, Mihaelu Gregov, zagrepčanku sa zadarskom adresom, i prepustile njoj cijelu kreativu. Sljedeći dani protekli su u iščekivanju skica za haljine.

Napokon, nakon par dana, stigle su skice s različitim kreacijama od kojih smo trebale odabrati po jednu za svaku – vrlo težak zadatak, s obzirom da nam se svaka sviđala na svoj način.

Već sam neko vrijeme željela napraviti neke kreacije za moje drage Supermame, prateći njihove profile imala sam prilike vidjeti kakvi im modeli krojeva bolje odgovaraju, nekako kada radiš za osobe koje pratiš i promatraš svakodnevno imaš osjećaj da ih poznaješ, da znaš u kakvim se modelima osjećaju bolje, ugodnije. Kakve boje odgovaraju njenoj puti i slažu se s tonovima kose. Da, zvuči neobično, ali na sve te stvari obraćam pažnju pri smišljanju svojih kreacija. Martina i ja smo spontano došle na ideju da zajedno odradimo outfite za njihov Jingle Mingle party… Naravno prva smjernica bile su boje Supermama, Sonja „je bordo“, a Martina „je roza“. Sonja ima kratku kosu tamnije boje pa je zgodno naglasiti vrat, što sam postigla visokim „dolcevita“ ovratnikom. Martinina kosa je bujna i plava pa sam odlučila otvoriti ramena kako bi kosa slobodno mogla padati a da ne skriva haljinu… i od tih sam točaka zapravo krenula. Moja posljednja kolekcija izrađena je od baršuna i tafta pa oko odabira tkanina nije bilo nedoumica. Skice su se nizale i spontano razvijale. Na kraju sam njima dala da izaberu koji im se modeli haljina najviše sviđaju …moram priznati da sam bila gotovo sigurna da će se odlučiti baš za te modele koje su odabrale.”, ispričala nam je Mihaela.

Nakon malo razmišljanja, Sonja je odabrala dugu bordo baršunastu haljinu s otvorenim leđima i resicama, a Martina rozu baršunastu na jedno rame s mašnom od tafta.

No, ovdje priči nije kraj…

Ako ste pratile event na našim društvenim mrežama, mogli ste uočiti da smo imale različite haljine.

Nakon odluke, Mihaela se bacila na šivanje, haljine su bile zaista brzo gotove i poslane poštom. Trebale su stići već sljedeće jutro, dva dana prije samog eventa. No, dostava je kasnila. U petak, dan prije eventa još uvijek nismo imale naše haljine…iz dostavne su nas službe obavijestili da će stići u subotu ili čak ponedjeljak, što je bilo, naravno, prekasno.

Nema veze, iako pomalo tužne zbog svega, odlučile smo snaći se na drugačiji način…sve dok Mihaela na svoje veliko inzistiranje nije odlučila sašiti nove haljine i poslati nam ih busom. Nakon Mihaeline neprospavane noći dvije nove predivne haljine bile su spremne za slanje…

Ovaj put Sonja je dobila baršunastu crvenu na jedno rame s mašnom od tafta, a Martina dugačku od baršuna i tafta s mašnom oko struka.

U subotu, par sati prije eventa, zove dostava i donosi one haljine s početka priče. Bilo nam je žao propustiti priliku i ne obući i njih tako da smo se za prvi dio eventa odlučile na one u dugoj varijanti, a onda smo se negdje oko ponoći presvukle u one kraće na jedno rame.

Naš outfit idealno je upotpunio Argentum srebrni nakit.

ARGENTUM srebrna narukvica SHINE – pogledaj ovdje

ARGENTUM srebrne naušnice Reflection – pogledaj ovdje

ARGENTUM srebrna ogrlica Prestige – pogledaj ovdje

ARGENTUM srebrne naušnice Waterfall – pogledaj ovdje

ARGENTUM srebrni prsten Glow – pogledaj ovdje

Svim našim čitateljicama ARGENTUM poklanja 15% popusta za iznos iznad 400kn na Argentum webshopu. Vrijedi od 15.12. – 22.12.

KOD: SUPERMAME15

hej mama, pokaži pravu sebe svijetu! već danas možeš započeti novo poglavlje – SUPERMAME