kako smo se provele na božićnom Jingle&Mingle party-ju?

Supermame u čarobnom ambijentu zagrebačke Pivane okupile više od 30 najbližih suradnica i mama influenserica i priredile nezaboravan božićni party!

Event povodom rebrandinga portala bio je naš zadnji veliki događaj koji je okupio poveći broj naših suradnika, partnera i svih onih koji podržavaju portal od samih početaka. Nakon toga dogodio se – život. Pandemija. Mjere su ograničavale veća druženja, a i kad bi se dogodila uvijek je bila prisutna doza straha i opreznosti.

Zato smo napokon ove godine odlučile organizirati Supermame božićni party pod nazivom Jingle&Mingle za naše najbliže suradnice i prijateljice. Zamislile smo to kao spoj intimnije božićne večere i zabave do jutarnjih sati. Trideset i nešto superžena i supermama prošle se subote okupilo u zagrebačkoj Pivani (Ilica 222) u prekrasno uređenoj dvorani. Za topao blagdanski uređaj pobrinula se kao i prošli put Lela Design čiji je team običnu prostoriju pretvorio u predivnu božićnu bajku na oduševljene svih gostiju.

I ovog smo Božića uklopile našu humanitarnu akciju za nezbrinutu djecu koju će razveseliti predivni pokloni naših gošća i sponzora.

Prvi dio večeri bio je posvećen uživanju u jelu i piću. Ukusnu hranu restorana Pivana upotpunile su aromatične soli hrvatskog brenda aDORAble. Za piće dobrodošlice pobrinuo se Freixenet, a ostatak večeri uživali smo u vrhunskim vinima hrvatske vinarije Kerman. Divnu božićnu tortu pripremio je Vincek.

Za Sonjine i Martinine čarobne haljine zaslužan je Ella Ella Atelier.

Drugi dio večeri zabavljao nas je DJ Tommy T do kasnih noćnih (za nekog jutarnjih) sati.

Zašto smo organizirale ovo druženje? Kako bi se zahvalile svakoj od naših suradnica, prijateljica i kolumnistica koje zajedno s nama rade promjenu dijeleći svoje priče, dijeleći svoju realnu sliku majčinstva i načina kako ponovno pronaći sebe u tom vrtlogu emocija.

Osim toga, ovaj event još je jednom naglasio važnost ženske međusobne podrške. Drago nam je da smo uspjele okupiti na jednom mjestu sve one snažne žene koje nas svakodnevno inspiriraju i koje su dio naše zajednice.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim partnerima koji su nas i ovaj put velikodušno podržali, onima koji su s nama od samih početaka i koji su se pobrinuli da naši gosti doma ne odu praznih ruku (sadržaj Supermame boxa otkrit ćemo vam uskoro!):

Argentum, Lidl Hrvatska, Aura Kozmetika, Select Box, Supercard, Aquae Vivae Krapinske toplice, Wüstenrot, Corner69, Ekipa Kombucha, Nail&Beauty Room, Dr. Grandel, Avene, Ducray, Pharmeria, Stilus, Nuggela&Sule, Shuz Mini, Grif, Pivana, aDORAble, Vina Kerman, Freixenet, Vincek Slastičarnica, Despina Lines.

A sada pogledajte fotografije koje je uhvatilo umjetničko oko našeg Ivana Črepića, a koje će vam, sigurne smo, prenijeti barem djelić ove predivne večeri.

Posebno hvala i našoj Dobrili Debeljak koja nam je pomogla ostvariti ovu snažnu, žensku večer.

Ekipa Kombucha; aDORAble

Avène
Lidl Hrvatska; Vina Kerman
aDORAble aromatizirane soli
Select Box
Select Box
Ducray; Dr. Grandel
Shuz Mini
Corner69

Vina Kerman

Vincek Slastičarnica