supermame povodom majčinog dana predstavile novi vizualni identitet

Nakon nešto više od dvije godine postojanja odlučile smo same sebi podići letvicu i pokazati se u još ozbiljnijem svjetlu. Od ideje nastale iz ljubavi i entuzijazma s ponosom možemo reći da je naš portal postao neizostavna adresa za sve mame, tate i druge kojima je potrebna informacija, pomoć ili inspiracija.

Naš novi vizualni identitet i rebranding za koji je zaslužna product dizajnerica Ana Tevšić Nauković i njezin team iz Love, Ana studija – za grafiku, Dario Dević te web podršku Untitled Studio,  predstavili smo na svečanom događanju povodom Majčinog dana u zagrebačkoj Kuglani na Grmoščici.

Ovim smo redizajnom htjeli pokazati kako okrupnjivanjem i uozbiljavanjem projekta nije nužno izgubiti njegove korijene. Ponekad smatrana zaigranom i neozbiljnom, ružičasta boja ovdje je vrlo promišljeno i ozbiljno iskorištena za kodiranje sadržaja — od svijetlo roze za osnivačicu Martinu do bordo za Sonju. Zajedno su nerazdvojiv, snažan tim koji sve odluke donosi ravnopravno i promišljeno. Supermame su spoj njih dvije, pa smo u novome vizualnom identitetu sve boje restegnuli u spektru među bojama koje su im logično pridodane. Novo je pismo snažno, stabilno i jako, čime smo htjeli na prvi pogled odagnati bilo kakvo podcjenjivanje portala zbog njegove tematike i spola njegovih osnivačica.“, izjavila je Ana Tevšić Nauković.

Drago nam je što su naše supermame na ovaj tako poseban dan odvojile vrijeme za sebe i odlučile s nama nazdraviti majčinstvu. Nije manjkalo niti sadržaja za djecu, naš superanimator zabavljao ih je tijekom cijelog eventa.

Ovaj rebranding ujedno označava i novu eru Supermama kojoj će naglasak biti na stvaranju zajednice snažnih žena i majka koje se međusobno podržavaju i inspiriraju.

Upravo smo zato cijelu našu priču odlučile zaokružiti na Majčin dan, u čiju smo čast i snimile video pod pokroviteljstvom našeg partnera EUCERINA koji je i ovaj put prepoznao naš potencijal i omogućio nam da naše zamisli i osjećaje prenesemo ovim putem i našim čitateljima. Za izvedbu videa zaslužan je naš omiljeni duo, Emilija i Ivan Črepić, koji stoje iza studija Pepper Atelier. U videu su, osim Sonje i Martine,  sudjelovale i naše mame blogerice – Lorena Franjić Mamić, Tena Letica te akademska glumica Petra Cicvarić. Posebno se zahvaljujemo Maji Marić koja je autorica teksta u videu i koja je na poseban način pretočila emocije u tekst.

Biti mama nije lagan posao, a svoje uzore imamo u našim mamama. Stoga je ovaj video prvenstveno posvećen njima – našim primjerima.

 

Za čarobnu dekoraciju eventa zahvaljujemo Mireli Leli Mikšić i njezinom teamu Lela Design.

Ovim bi se putem zahvalile divnim partnerima koji nas od samih početaka podupiru: zlatni sponzor eventa i pokrovitelj videa EUCERIN,  LIDL sa svojim Lupilu asortimanom za najmlađe, PHILIPS AVENT koji brine o mamama i bebama od prvog dana,
Roses Fashion Outlet, HAJDI HR koja je dekorirala i dječji kutak na današnjem eventu, PLIDENTA, BIORELA CHOCO MULTI KIDS, Babytula i Ergobaby, Aura kozmetika koja brine o našem izgledu, Linea Snella, Shoebedoo i Sketchers, Destilerija Aura, EDUKACENTAR -suvremeni centar obrazovanja, COCA COLA, MINI GREENY,  FRAVERO PRO PHOTO, LELA DESIGN i ŠKOLSKA KNJIGA.

Hvala vam!

Fotografije: De Botanika Weddings