što pokloniti za pričest, krizmu i ostale prigode?

Što pokloniti za pričest, krizmu i ostale prigode pitanje je koje ovih dana često čujemo.

Stiglo je opet ono doba godine kada kreću raznorazna slavlja i fešte.  Prva pričest, krizma, rođendani, mature… I ono vječno pitanje: što pokloniti?

Kad biramo poklon za ovakve prigode, osim što želimo da se slavljeniku/slavljenici svidi poklon, želimo im pokloniti nešto što će ih podsjećati na taj dan. Nešto trajno što će im ostati kao uspomena.

Iako se čini jednostavno, naći poklon koji će se nekome svidjeti, biti trajna uspomena i još k svemu tome da je u budžetu, a opet kvalitetan, nije nimalo lak zadatak.

Kako odabrati poklon?

Odredi budžet

Vjerujemo da ste, kao i mi, zatrpani raznoraznim slavljima, što znači da i novčanik trenutno malo pati. Zato isplanirajte unaprijed koliko slavlja vas čeka i odredite budžet za svakoga. To će vam olakšati odabir poklona jer ćete odmah znati kojeg se cjenovnog ranga držati.

Za svaku prigodu – određeni tip poklona

Poklon za pričest i krizmu sigurno će se razlikovati od onog za rođendan. Mnogi brendovi danas nude posebnu ponudu za takve prigode kao što je npr. Argentum koji ima posebnu kolekciju za rođenja i krštenja, pričest i krštenja ili pak poklon setove. Također tu je posebna kolekcija za rođendane.

Dobro se informiraj

Iako poznata izreka kaže: „Poklonjenom konju ne gleda se u zube“, to ne znači da se prije kupnje poklona ne bi trebali raspitati što se slavljeniku ili slavljenici sviđa. Pitajte njihovu bližu rodbinu ili prijatelje – vole li više pozlatu ili srebro, nježne ili jake boje, itd.? Na kraju krajeva, ovakvi podatci i vama će olakšati izbor poklona..

Personaliziraj poklone

Bez obzira što ste odabrali poklon iz trgovine, uvijek možete napraviti nešto da ga učinite još posebnijim. Možda ga možete sami zamotati ili dodati neku personaliziranu porukicu.

Što mi biramo za razne prigode?

Volimo stvari koje traju kao uspomena – zato najčešće biramo nakit i naravno, hrvatske brendove. Ovaj put to je Argentum koji ima odgovor na sva vaša pitanje, odnosno poklone za sve prigode.

Krštenje

Prvi pokloni se pamte pa tako su to i oni za rođenje ili krštenje. Biramo nježno srebro trajne vrijednosti, srebrnjake ili zlatnike.

Prva pričest i krizma

Većina roditelja upravo ovakve prigode voli obilježiti posebnim poklonom. Križić je motiv koji se u ovakvim situacijama najčešće odabire, a nama su posebno dragi privjesci u obliku anđela i satovi.

Rođendani

Moramo priznati da nam je biranje poklona za rođendan najzabavnije jer se ne moramo striktno držati određenih motiva kako nalažu ostale prigode.  Opet, kao i kod svakog biranja poklona bitno je da barem malo istražite što je to što osoba kojoj poklanjate voli, a za ostalo pustite mašti na volju.

Argentum kolekciju Uživaj.Voli.Razveseli. pogledaj na OVOM LINKU i iskoristi dodatni popust od 10% uz kod: SUPERMAME. (vrijedi do 25.5. u ponoć).