ova mobilna aplikacija na brz i jednostavan način pronalazi proizvod po cijeni koja vam odgovara

Vrijednost potrošačke košarice raste iz tjedna u tjedan i kvalitetno upravljanje financijama nikada nije bilo važnije. Kako biste pronašli proizvode koji vam najbolje odgovaraju cijenom i kvalitetom, prije svake velike kupovine trebate se dobro informirati.

Zahvaljujući web stranici Nabava.net i njihovoj praktičnoj aplikaciji, pronalazak najbolje dječje opreme, ali i praktički i svih drugih proizvoda koje bi mogli zatrebati – traje svega nekoliko minuta.

Nastavite čitati i saznajte kako aplikacija funkcionira i ono najvažnije – kako vam može pomoći i olakšati kupnju.

Preko 250 internet trgovina na jednom mjestu

Nabava.net možda na prvu izgleda kao web shop, no ustvari je riječ o servisu za uspoređivanje cijena koji vam omogućuje brzo i jednostavno informiranje o tome koje domaće internet trgovine imaju najbolje ponude.

Na početku su se na Nabavi mogle uspoređivati isključivo cijene informatičke opreme, ali danas Nabava.net na jednome mjestu okuplja preko 250 internet trgovina te prikazuje cijene za više od 2.5 milijuna artikala.

Brzo i jednostavno možete doznati i usporediti cijene proizvoda iz preko 260 kategorija: televizori, bijela tehnika, namještaj, auto gume, odjeća i obuća, računala, pametni telefoni, tableti, dječja oprema…

Uz to, aplikacija vam daje i dodatne informacije poput načina plaćanja i cijena dostave – koje će vam pomoći donijeti najbolju odluku pri kupovini.

Osim uspoređivanja cijena proizvoda, na Nabava.net stranicama možete listati kataloge popularnih supermarketa i ostalih trgovina te čitati korisne savjete i vodiče za kupovinu.

Nabava.net dostupna je u desktop i mobilnoj verziji, ali i u obliku aplikacije za Android i iOS pametne uređaje.

Prva hrvatska aplikacija za uspoređivanje cijena

Projekt je započeo kao hobi dvojice srednjoškolskih kolega i tada je to bila prva stranica takvog tipa u Hrvatskoj. Danas, dvadesetak godina kasnije, Nabava.net se nalazi među top tri najposjećenije hrvatske stranice u e-commerce sektoru. Nakon uspjeha u Hrvatskoj, dečki su svoje poslovanje odlučili proširiti i u Sloveniju s Pametno.si te Srbiju s Pametno.rs.

Nabava.net aplikacija dostupna je za skidanje i instalaciju na pametnim telefonima i tabletima još od 2016., ali nedavno je prošla kroz temeljit redizajn kako bi korisnici još brže i lakše pronašli najbolje ponude pomoću njenih korisnih funkcionalnosti.

Slično kao na desktop i mobilnoj verziji stranice, i u aplikaciji proizvode možete pretraživati po nazivu ili po kategorijama te ih sortirati prema popularnosti, nazivu ili cijeni od najniže prema najvišoj – i obrnuto. Osim toga, svaka kategorija proizvoda ima dodatne filtere kako biste suzili pretragu na značajke koje su vam najbitnije.

Primjerice, u potrazi za novim pametnim telefonom možete izabrati raspon cijena, kapacitet memorije, dijagonalu zaslona ili proizvođača koji vas zanimaju te suziti pretragu isključivo na ponude koje su vam bitne.

Značajke koje olakšavaju kupovinu

Aplikacija ima još jednu korisnu funkcionalnost koju nećete pronaći na desktop i mobilnoj verziji Nabave, a koja potragu za kvalitetnom i povoljnom autosjedalicom, krevetićem, dječjim kolicima ili nekim drugim proizvodom čini još lakšom.

Odabirom ikone barkoda pored tražilice otvorit će se opcija skeniranja barkoda proizvoda. Držite li u ruci pakiranje proizvoda kojeg želite kupiti i zanima li vas gdje i po kojoj cijeni je taj proizvod dostupan, skenirajte ga te – ako se on nalazi u asortimanu trgovina koje prikazuju svoje proizvode na Nabava.net – saznajte koja je cijena proizvoda u drugim trgovinama.

U situaciji kada su sve ponude za proizvod koji vas zanima preskupe, koristite značajku cjenovni alarm. Pomoću njega unesite iznos koji ste spremni platiti za proizvod i kada cijena proizvoda padne na iznos koji ste zadali, aplikacija će vas o tome obavijestiti. Cjenovni alarm moguće je postaviti na razdoblje do 18 mjeseci.

Na kraju spomenimo i listu želja koja pomaže u organizaciji proizvoda i praćenju njihovih cijena, a na koju možete spremiti sve zanimljive proizvode koje biste jednog dana voljeli kupiti.

Izradite li Nabava.net korisnički račun, listu želja i cjenovni alarm možete sinkronizirati s istim značajkama na desktop verziji Nabave. Ne želite li se registrirati, aplikaciju sa svim funkcionalnostima možete nastaviti koristiti kao gost.

Misao za kraj

Nabava.net aplikacija je praktično i potpuno besplatno rješenje pomoću kojeg ćete skratiti vrijeme provedeno u kupovini, a istovremeno pronaći trgovine s najpovoljnijim ponudama.

Rad na njezinom usavršavanju nikada ne završava i uvijek možete očekivati nove funkcionalnosti kako bi potraga za najpovoljnijim proizvodom bila što jednostavnija.

Preuzmite Nabava.net aplikaciju na svoj Android ili iOS uređaj i počnite štedjeti već danas.