kako mame znaju sve što klinci rade?

foto: Supermame

Kako mama zna što sve klinci rade, čak i kada nije u istoj prostoriji s njima?

Danas vam predstavljamo nešto potpuno van našeg uobičajenog sadržaja. Radi se o posebnoj kameri, točnije, 360 Botslab Pan unutarnjoj kameri za nadzor.

Botslab unutarnja kamera, 360 SmartLife

U pakiranju dolazi s punjačem i stalkom za instaliranje na zid. U pravilu je možete vrlo jednostavno priključiti u bilo koji dio stana, prikopčati na struju i povezati WIFI mrežom.

Kako se koristi?

Koristi se uz aplikaciju Botslab app, koju u par klikova downloadirate s Google Play, Trgovina Play ili iOs-a te nakon downloadiranja jednostavno povežete kameru i aplikaciju, te sve koristite putem svojeg mobilnog uređaja.

Za one malo stručnije, naglašavamo kako ova nadzorna kamera snima 2K HD videozapise danju i noću s 360° horizontalnim i 152° vertikalnim pogledom, minimizirajući slijepe točke kako bi vam pružio široki pogled na svaki dio vašeg doma.

Za one koji brinu o svojoj privatnosti, vrlo jednostavno možete isključiti kameru pomicanjem prema dolje ili putem aplikacije. Svi isječci su šifrirani sa bankovnom sigurnošću (Chacha20) prije nego što se pohrane. Nijedan detalj se ne propušta, čak niti u mraku.

Poput baby video monitora

Ovo je kamera koju možete koristiti poput baby phone-a. Opremljena je prijenosom uživo i dvosmjernim zvukom. Što to točno znači?  Omogućuje vam da pratite svoju djecu dok se igraju u drugoj sobi ili spavaju. Osim toga,  možete i razgovarati s djecom u stvarnom vremenu. Chat se može pokrenuti na vašoj strani pomoću aplikacije ili na strani djece klikom na kameru. Uz tehnologiju detekcije zvuka i pokreta, kamera može detektirati bebin plač u drugoj sobi i upozoriti vas.

Kamera automatski generira zvučne alarme kada otkrije stranca u postavljenoj zoni. Kada se detektira pokret, automatski prati pokretni objekt.

Pogled od 360°

Ova nadzorna kamera ima i način “krstarenja” od 360° u svojoj aplikaciji kojom će se kamera automatski kretati prema vašim unaprijed postavljenim stazama ophodnje.

Ovu kameru možete nabaviti u