Philips LatteGo 5400 aparat za kavu – recenzija

aparat za kavu
foto: Pepper Atelier

Aparat za kavu Philips LatteGo 5400 – recenzija.

Nedavno smo se raspisale o tome što nam i kako olakšava majčinstvo, a između savjeta, spomenule smo i kavu. Kavu koja je puno više od napitka za mame. Danas dijelimo recenziju samog Philips LatteGo 5400 aparata, sa svim funkcijama i benefitima koje nudi.

Ukratko, Philips LatteGo 5400 lijepog je dizajna, ne zauzima previše mjesta, neovisno o tome što je zapravo “kafić u malome”. Radi 12 vrsta napitaka, zapravo i više od toga, jer kada krenete u traženje raznih recepata za ledenu kavu, ovaj aparat će vam sigurno osigurati opus savršenih kombinacija i u ledenoj varijanti.

Osim što radi 12 vrsta napitaka, ovaj aparat čuva aromu kava u zrnu, jer ima spremnik s UV zaštitom i aroma seal poklopcem koji čuva one najfinije sastojke kave. Philips LatteGo ima i svoj filter kojim čisti vodu i time osigurava dugotrajnije korištenje. Osim filtera, digitalni zaslon ovog aparata upozorava vas kada trebate baciti talog kave i kada treba isprazniti spremnik za otpatke.

Philips LatteGo 5400

Ima i 5 profila koji “pamte” kakvu kavu volite piti, obzirom da za svaki od 12 napitaka, birate količinu, intenzitet i kombinaciju koja baš vama odgovara.

Jednostavan za održavanje, jednostavan za korištenje, a u vaš dom donosi uživanje i vrijeme za sebe.