kupuješ poklone u zadnji tren? imamo dobru vijest za tebe!

Last minute kupovina poklona i nije tako loša!

Ako čitaš ovaj tekst onda zasigurno spadaš u grupu onih koji još uvijek nemaju spremne poklone za ispod bora. Ima nas još, bez brige.

Last minute kupci božićnih poklona dijele se na:

  1. Oni koji svake godine donesu čvrstu odluku da će kupiti poklone na vrijeme. Problem je samo što se iste te svoje odluke sjete 7 dana prije Božića, kad je već kasno za online narudžbe pa najčešće završe u zagušljivim i prepunim shopping centrima dan, dva prije Božića.
  2. Oni koji gotovo svaki dan prosinca pomisle „ma imam još vremena“, sve dok ne shvate da do Božića fali još samo par dana, pa ih uhvati panika.
  3. Oni koji se dugo premišljaju i u potrazi su za savršenim poklonom za svoje najbliže – toliko dugo da sve što su zamišljali bude rasprodano pa baš ti najbliži završe s još jednim parom čarapa ili gaća (čitaj: svake godine iste samo u drugoj boji).
  4. Oni koji imaju zaista prenatrpane rasporede i ne stižu ili se jednostavno nisu stigli organizirati na vrijeme.
  5. Oni koji čekaju zadnji dan jer znaju da će uhvatiti neki dobar last minute

Da, znamo, bilo bi lijepo da su pokloni već spremni i lijepo zamotani, skriveni negdje duboko u ormaru ili na mjestu gdje ih klinci ne mogu pronaći…no bez brige, nema mjesta panici!

Imamo dobru vijest za tebe  – u Lidlovim trgovinama potraži odabrane igračke i proizvode iz božićnog asortimana povoljnije do čak 40%! Već sada možeš prolistati katalog u miru vlastitog doma i odabrati poklone koji će na božićno jutro razveseliti one najmanje.

A sad  – duboko udahni i izdahni. Sve stižeš. Uživaj u blagdanima bez stresa!

U suradnji s Lidl Hrvatska.

Fotografije: Supermame; Foto Priche