preslatka i funkcionalna dječja sobica u svega par kvadrata!

Varaždinka Leda Bosnić, modna je dizajnerica, blogerica i uskoro mama dječaka, a na svom Instagram profilu @ledaboss svakodnevno nas oduševljava originalnim i drukčijim idejama za uređenje doma. Ovaj put zavirile smo u dječju sobicu!

Leda i njezin suprug uspjeli su u svega par kvadrata smjestiti sve potrebno za bebu i napraviti funkcionalnu sobicu pritom ne zanemarujući onaj estetski dio.

Sobicu smo uređivali sami i prvo smo krenuli sa zidovima. Htjeli smo da kroz cijelu sobu prevladava mint zelena uz dodatke bijele i bež te prirodno drvo. Ostatak zida smo ručno istočkali spužvicama. Zbog održavanja, zidovi su okrečeni perivom lateks bojom.“, objašnjava Leda.

Dobro znamo koliko je bitna organizacija i prostor za pohranu u dječjim sobama, osobito ako na raspolaganju nemate previše mjesta. Leda je ovom problemu doskočila Ikeinim Trofast spremnicima za odlaganje u kojima trenutno stoje pelene i potrepštine, a kasnije će svakako dobro poslužiti za igračke i ostale dječje stvari.

U kutku za prematanje i oblačenje smjestila se Ikeina Hemnes komoda koju je Leda personalizirala ručkicama s Aliexpressa.  Sva robica je stala u organizatore u dvije police,  a treća je rezerva.

Kraj komode smjestila su se i kolica na kotače s potrepštinama za bebu, a kako su organizirana pogledajte u ovom videu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leda Bosnić (@ledaboss)

Krevetić je Cutie Cloud koji raste s bebom od rođenja do djetetovih školskih dana.

Ostatak prostora upotpunile su pletene košare za dodatan opuštajući ugođaj, a detalji su od raznih hrvatskih kreativki kao što je npr. Popi Petite vrtuljak, Sovica handmades igračke, Mamino tekstil itd.
Željeli smo stvoriti neku umirujuću atmosferu u sobi, bez pretjeranih podražaja, a ipak dovoljno razigranu uz uzorke i boje koje će prevladavati kroz igračke.”, kaže Leda, a mi se slažemo da su u tome potpuno uspjeli!
Kako izbjeći kaos kad dobijete bebu pročitajte u ovom tekstu gdje nam je profesionalna organizatorica prostora podijelila par dobrih savjeta.