kućni ured

kako smo od obične sobe napravile kućni ured o kojem smo dugo maštale

kako napraviti kućni ured

Kako napraviti kućni ured u vlastitom domu?

Dokazano je da dobro uređen ured smanjuje stres, potiče kreativnost i pojednostavljuje radne procese. Izazov uređenja radnog kutka postao je još veći jer Supermame od samih početaka rade iz home office-a, stoga naš životni prostor, osim što je i obiteljski prostor, služi i kao mjesto za sastanke, za snimanje raznih kampanja i kao studio za snimanje podcasta.

Neovisno o tome što smo godinama uspješno balansirale između posla i obitelji, sada je došlo vrijeme da i na višoj razini integriramo radni prostor u prostor za život. A u tom procesu nam je pomogla Emilija.

Emiliju ste do sada poznavali kao supermamu koja se najčešće krije iza objektiva Pepper Family, ali i kao „uradi sam“ majstoricu profila imena @skare_i_makaze, zaljubljenicu u stari namještaj, te vječnu kreativku. Upravo je Emilija kao idejni začetnik prenamjene radnog prostora Supermama, pokazala kako uklopiti nijanse Supermama – rozu i bordo, te stvoriti kreativan i inspirativan studio za snimanje podcasta Iskreno o majčinstvu.

Emilija je odabrala COCO maison, nizozemski brend dekoracija za dom, koji je ekskluzivno dostupan u PRIMA salonima i webshopu. Ova kolekcija obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje doma – zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu i tepihe, te male komadne namještaje. Sonja, Martina i Emilija odabrale su upravo ovu kolekciju kao savršenu za uređenje svog prostora, koji će svakoj od naših sugovornica ostaviti utisak nježnosti, intime i doma.

Cilj je bio stvoriti prostor koji će, osim što će poslužiti svrsi, biti ležeran i inspirirajući, a sve to je uspješno i ostvareno zahvaljujući Emilijinim idejama, PRIMA namještaju i COCO maison kolekciji te Verinoj viziji Supermame, koju je oslikala na zidu našeg studija.

Sav namještaj možete pogledati u novom PRIMA katalogu dostupnom od 08. travnja.

Namještaj: PRIMA namještaj
Zidna dekoracija: @vera__art
Video: Pepper Atelier
Foto: Pepper Atelier