mama, možda su tvoji dani dugi, ali godine lete

Svaka mama zna koliko se život promijeni kada u obitelj dođe još jedno maleno biće. Mali čovjek, u potpunosti ovisan o nama. Mirišljava beba koja samo treba nježnost, ljubav i sigurnost, onu bezgraničnu i neopisivu. Svaka mama zna koliko je majčinstvo odgovoran posao, onaj koji radimo čitav život, jer briga za našu djecu nikada ne prestaje. Upravo zato, odlučile smo s vama podijeliti motivaciju za dalje, ali i za opustiti brige koje nas često more.

Tvoji dani počinju rano i završavaju kasno, nemaš pauzu.

Majčinstvo je predivno, ali kaotično.

Iako ti se dani nekada čine predugački, duboko u sebi znaš da će ti nedostajati te mekane ručice.

Miris bebine kože i trenuci nježnosti, taj neopisivi osjećaj mira dok spava na tvojim grudima.

Jednog dana tvoja beba više neće biti beba. Manje će te trebati, više će ti faliti.

Zato zaboravi na neoprano suđe i neispeglano rublje. Možda zvuči kao klišej, ali uživaj dok su mali, jer dani možda nemaju kraja, ali godine lete.

njega bebine kože od prvog dana

Kroz ovu priču brige, ljubavi i putovanja zvanog majčinstvo, prati nas i Eucerin, koji brine za njegu kože naših malenih. Njega kože bebe počinje od rođenja. Kožna barijera bebe je nezrela i upravo zato treba biti oprezan kod odabira preparata za njegu. Svaka od nas zna kako sama njega bebine kože, te rutina kupanja prije uspavljivanja bebe predstavlja dodatne nježne trenutke između mame i bebe. Eucerin AtopiControl je njega za suhu i atopičnu kožu sklonu iritacijama. AtopiControl njega klinički i dermatološki dokazano smanjuje suhoću, perutanje, zategnutost kože i ublažava svrbež, te je dokazano pogodna za atopičnu kožu. Ne sadržava mirise, boje ni parabene, te je izvrstan primjer učinkovite njege koja je dokazano prikladna za bebe, čak i od prvog dana.

Kod atopijskog dermatitisa što je njega primjerenija, faze remisije bolesti će biti produljenije, a sama upala blaža. Prikladni proizvodi za njegu djeteta kao što je Eucerin AtopiControl njega, igraju ključnu ulogu u zaštiti i umirivanju atopične kože mališana.