jedan dan u godini nije dovoljan da nas podsjeti na to koliko vrijedimo

majčin dan

Majčin dan  – dan kada slavimo našu snagu.

Svake godine druga nedjelja u mjesecu svibnju posvećena je majkama. Dan kad će većina nas dobiti poljubac i zagrljaj više, buket cvijeća i najslađu čestitku koju su napravile male ruke za najbolju mamu na svijetu. Sve ćemo se složiti da je to ono najbitnije i najvažnije i da nikakve materijalne stvari ne mogu zamijeniti ljubav našeg djeteta niti naše obitelji.

No opet, može li taj jedan dan godišnje posvećen majkama izbrisati sav teret koji nosimo na našim leđima? I zašto je na top listi naših želja za Majčin dan i dalje to “vrijeme za sebe”?

Može li taj jedan dan izbrisati sliku idealne majke koju nam nameću mediji i društvo? Može li izbrisati traume koje su mnoge žene doživjele na porodu? Ili sve one trenutke kad nas je netko osudio ili posramio ružnim riječima ili pogledom?

Može li taj dan skinuti stigmu s postporođajne depresije? Može li izbrisati potplaćenost i diskriminiranost na poslu? Može li izbrisati usamljenost i nesigurnost?

Drage mame, da, za naš dan zaslužujemo najljepše bukete, najfinije čokolade i najljepše poklone. Zaslužujemo provesti ga onako kako mi to želimo.

Zaslužujemo sve, ali i puno više od toga.

Želimo vam da budete jake i snažne, ali svjesne toga da ne možete i ne morate sve same!

Jedan dan u godini nije dovoljan da nas podsjeti na to koliko vrijedimo. Ali zato su naša djeca svaki dan podsjetnik na to kako rasturamo u majčinstvu!

supermame zaslužuju najkvalitetnije

Tražite li idealan poklon za svoju majku ili ste jednostavno ovaj Majčin dan odlučile sebe nagraditi za sve ono što svakodnevno radite, kod našeg partnera Adrialece.hr pronaći ćete proizvode visoke kvalitete s pristupačnom cijenom, neovisno o tome radi li se o korekcijskim naočalama ili sunčanim naočalama koje su, budimo iskrene, obavezan dodatak svake neispavane majke u parkiću.

Jedan od takvih je i brend Crullé koji pri izradi i dizajniranju naočala prati jedinstvenu filozofiju inspiriranu prošlošću i kreiranu za budućnost. Visoke kvalitete i izuzetno povoljne cijene, Crullé naočale su odličan izbor bez obzira tražite li naočale za svaki dan ili kao ekstravagantni dodatak.

Trenutno ih možete naručiti samo na Adrialece.hr, a ako vas brine kako će vam naočale stajati, svakako ih probajte pomoću virtualnog ogledala direktno na stranici.

Bez obzira na to patite li od kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma ili prezbiopije, na adrialece.hr možete naručiti dioptrijske naočale koje su posebno prilagođene vašim parametrima. Osim toga izaberite i zaštitu od plave svjetlosti, sunčane naočale s dioptrijom ili dioptrijske naočale s fotoosjetljivim lećama. Sve leće imaju 5 premaza koji su uključeni u cijenu, a radi se o UV filteru, super antirefleksnom sloju, tvrdom sloju koji povećava otpornost na mehanička oštećenja, super clean sloju koji olakšava čišćenje te hidrofobnom sloju zbog kojeg će se kapljice vode manje zadržavati na lećama.

Dioptrijske naočale izrađuju se i šalju već u roku od 3 do 7 radnih dana, dok su sve Crullé sunčane naočale polarizirane i dostupne na zalihama te se šalju već isti ili idući dan što znači da ih već možete dobiti u roku od dva do tri dana.

zašto biramo Adrialece.hr?

Srdačnost, komunikacija s kupcima, kvalitetni proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača i povoljne cijene čine ovu tvrtku drugačijom.

Svojim znanjem, brigom i pristupačnošću vam omogućavaju da na jednostavan i siguran način naručujete proizvode na njihovoj web stranici, a zahvaljujući velikim zalihama možete računati na brzu otpremu i dostavu proizvoda.