odmor s djecom u obiteljskom hotelu Lišanj

odmor s djecom

Odmor s djecom u obiteljskom hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom

Poučeni dosadašnjim iskustvom, znali smo kako je jedini odmor za roditelje negdje gdje postoji sadržaj za djecu i gdje ne moramo kuhati. Logičan slijed stvari bio je – obiteljski hotel. Na samom ulazu u obiteljski hotel Lišanj, roditelje dočeka ljubazno osoblje, dok klince odmah namami igraonica s lopticama. Naši dječaci su odmah radosno odskakutali do igraonice, uredno posložili svoje tenisice sa strane i krenuli sa svojom vikend avanturom. Dakle, prvi dojam – odličan!

pogled na otočić San Marino

Hotelske sobe, barem ova koju smo mi odabrali za nas, su prostrane i svijetle. Pogled puca na hotelski bazen i plavetnilo mora s poznatim otočićem “San Marino” koji me vratio u djetinjstvo kada sam sa svojom školom putovala na ljetovanje baš tu, u Novi Vinodolski.  U sobama djecu dočekaju slatkiši, bojanke i olovčice za crtanje, na njihovo sveopće oduševljenje. Dečki su svojoj sobi imali i malu igraonicu sa šatorom, kako bi čak i to malo vremena koje bi u sobi provodili, mogli provesti u igri.

mini disco i carting za djecu

Od ostalog sadržaja unutar samog hotela, možete vrijeme provesti u zasebnoj igraonici s animatorima za djecu stariju od 4 godine i tu ih možete ostaviti na igranju dok vi popijete kavu ili odete u wellness centar.  Svaku večer, u toj igraonici s animatorima organizira se mini disco gdje se klinci potpuno raspamete, a nakon plesa slijedi kino projekcija crtića. Osim igraonice, svaki dan klinci mogu uživati i u vožnjama autića, onih na pedale i onih na akumulatore na carting stazi. A pored carting staze je i veliki dvorac na napuhavanje, tako da se djeca stalno izmjenjuju i neometano uživaju.

mjerenje temperature djeci prije ulaska u igraonice

Jedno od vaših pitanja bilo je ima li gužve, obzirom na mjere koje se moraju poštivati zbog pandemije. Dakle, mi smo odabrali radne dane za dolazak u hotel, znajući kako je tada manja gužva. I tada, dok smo mi bili sav sadržaj koji hotel ima, nama je bio dostupan čitavo vrijeme, bez većih gužvi za korištenje. Prije ulaska u igraonice i korištenja sadržaja za djecu, klincima se mjeri temperatura, mjere se poštuju, roditelji i ostali odrasli nose maske, tako da smo se mi osjećali sigurno. Za vikend, kada je veća gužva, postoje određeni termini korištenja sadržaja, tj. pazi se na broj djece i odraslih koji koriste sav sadržaj. To se odnosi i na hotelski bazen.

grijani unutarnji bazen

Glede unutarnjeg bazena – radi od 10 sati ujutro i zapravo tada nema gotovo nikoga, a mi smo to vrijeme iskoristili za puno uživanje. Unutarnji bazen je grijan i ima izlaz na terasu na kojoj je i vanjski bazen koji silno mami na kupanje, međutim kako vanjski bazen nije grijan, nama je poslužio samo za fotografiranje. Na vanjskom bazenu i terasi se nalazi i tobogan koji klincima služi za spuštanje do parkića i kompletnog vanjskog sadržaja za djecu.

wellness za roditelje

Hotel ima i wellness s bazenom, saunama i jacuzzijem u kojem se i klinci mogu zabavljati.

dječji parkić pored restorana

Od vanjskog sadržaja, pored restorana hotela, djeca imaju čitav parkić za sebe, tako da možete pojesti u miru, dok su vam klinci “na oku”. Ljuljačke, penjalice i tobogani provlače se kroz čitav vanjski dio hotela.

raznovrsna hrana

Dio koji je važan nama roditeljima je ujedno i hrana. Ako uzimate puni pansion, što je naša preporuka, sva tri obroka nude ogroman izbor. Mesni, riblji i vegeterijanski menu. A za djecu ono što najviše i najčešće vole jesti – pohanci u raznim oblicima s raznim prilozima. Za one koji se uspiju s vlastitom djecom izboriti za menu koji ne uključuje pohance, svaki dan vas dočekaju dvije vrste juha, te jela “na žlicu”, a ima i odličan opus jela za gurmane koji vole isprobati nešto novo. Klinci mogu uživati i u sladoledu na kornetu i raznim delicijama sa slatkog stola.

njihaljke za bebe

Za roditelje s bebama, također je predviđen menu. Ono što mi je posebno zapelo za oko su njihaljke tj. mali pokretni krevetići za uspavane bebe koje se nalaze u predvorju hotela, odmah pored igraonice s lopticama. Također na svakom katu hotela nalazi se kutak s mikrovalnom pećnicom i kuhalom.

Hotel je smješten uz samu plažu, tako da možete uživati i u dugim šetnjama sa svojom obitelji, kroz borovu šumu i divan pogled.

Ukoliko se odlučite za odmor u hotelu Lišanj, iskoristite naš kod SUPERMAME20 za 20% popusta na smještaj. Kod možete iskoristiti na web stranici hotela Lišanj