besplatni mentorski program za žene poduzetnice i one koje to žele postati

U mentorskom programu za žene poduzetnice Marine Biljak –  Be Your Own Boss, kreće jesenski krug u kojem možete birati između čak osam različitih programa. Vrijedne mentorice pripremile su za vas neke nove i zanimljive teme poput “Tvoja kreativnost – kako je osloboditi ili bolje iskoristiti”, “Fotografija za početnike – Kako da vaše Instagram fotke izgledaju bolje”, “Kako organizirati svoju prvu radionicu” i “Kako započeti posao virtualnog asistenta”, ali tu su još uvijek i stari programi na kojima ćete puno toga naučiti kao što su “Pokretanje i održavanje društvenih mreža”, “Od ideje do poslovnog plana”, “Canva za Instagram” ili “Instagram marketing”. Kao što vidite – za svakog ima ponešto, bez obzira u kojem ste trenutno stadiju svog posla! Izaberite jednu (ili više) tema i odmah se prijavite!

Mentorski program je i ovaj put potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje u digitalnom marketingu i sličnim temama, ali i svim ženama koje se tek spremaju započeti svoj vlastiti posao.

Kao i uvijek, možete se prijaviti na jedan od programa, ali i na sve, ukoliko mislite da bi vam to dobro došlo. Sve je dopušteno i jedino pravilo je da morate biti članice Be Your Own Boss grupe na Facebooku.

Sve što trebate napraviti je ispuniti Google formular i pričekati 25. listopada, kada će mentori izabrati osobe koje će mentorirati u ovom krugu. Nemojte se bojati prijava i smišljati izlike poput ‘Nemam vremena’. Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete, bez ikakvog pritiska! Nemojte preskakati ovakve prilike, jer ne možete izgubiti ništa, a puno toga možete dobiti.

Ukoliko imate kakva dodatna pitanja – slobodno pošaljite poruku ili mail. Ako ovaj krug preskačete – podijelite formular sa svojim prijateljicama za koje mislite da bi im ovo baš trebalo.

I to je to! Sretno svima!

Prijave ovdje: Besplatni mentorski program – kreće četvrti krug! – Be your own boss

 

Foto: unsplash.com