prvi broj Supermame magazina zaista je čaroban – specijalno božićno izdanje

Supermame su izbacile svoj prvi online magazin!

Živimo u vremenu u kojem se sadržaj konzumira brže nego ikad, zatrpani smo raznoraznim informacijama, bombastičnim naslovima i lošim vijestima. Pandemija je promijenila naše živote, donijela neke nove strahove, ali i neka sasvim nova saznanja. Više cijenimo male stvari, više uživamo u prirodi i vremenu koje provodimo s našim najbližima, osvijestila nam je koliko je važno da se, osim za druge, pobrinemo za sebe. Otkrila nam je ljepotu sporijeg načina života i uživanja u trenutku. Podsjetila nas je na neke stvari na koje smo zaboravili, a sada ih nanovo otkrivamo.

Jedna od njih je i uživanje u časopisima, koji su dugo bili veliki dio života većine nas – nas koji smo jedva čekali pojuriti na kiosk kako bi na vrijeme uhvatili svoj najdraži primjerak, zatvorili se u sobu i polako uživali u njegovom sadržaju.

Inspirirani primjerom Ivane Karmišević @cupoftea.living u čijem magazinu uživamo svaku nedjelju, došle smo do zaključka da to želimo pružiti i našim čitateljicama. Želimo vam pružiti barem djelić nekih prošlih vremena kad smo s ushićenjem čekali da naš najdraži časopis dođe u kiosk.  Slatko iščekivanje, uzbuđenje i uživanje u “listanju” njegovih stranica osjećaj je kojem se svi vrlo rado vraćamo. Želimo da čitate o temama koje će vam donijeti mir, utješiti vas, inspirirati, naučiti ili jednostavno zabaviti. Želimo vam dati nešto što nećete zaboraviti za 10 minuta, želimo vam pružiti nešto čemu ćete se iznova vraćati. A reakcije koje dobivamo od jučer, kad smo objavili taj prvi broj, pokazuju nam da smo u tome i uspjele.

Prvi broj Supermame magazina specijalno je božićno izdanje sa zanimljivim i raznoraznim sadržajem.

No ništa to ne bi bilo moguće bez podrške i doprinosa dobrih ljudi koji su pristali sudjelovati u ovome, nama važnome i jako dragome, projektu. Hvala vam!

U prvom broju tako možete pročitati kolumne od Maje Marić, Ane Vladusic, Sonje Švajhler.

Za rubriku dizajn i interijeri zaslužne su Emilija Lasić Črepić i Ana Tevšić Nauković.

Za DIY projkete pobrinule su se Irena Fučkar i Iva Šutić.

A tu je i kutak za ljubitelje knjiga kojemu su doprinijele Iva Rajić i Danijela Miklec.

Divne božićne recepte podijelile su s nama Nina Mrvica, Tonka Radić Čobanov, Tea Čizmek Mesarić, Željka Macan Čičak i Katarina Đuzović.

A u društvu svih žena našao se i jedan supertata – Petar Knežević Žeruk sa svojim Grichmass gin koktelom.

Za naše mentalno zdravlje tu je kolumna Tijane Debelić.

A male božićne razgovore vodile smo s Ines Baćan i Slađanom Gržinčić.

Za kraj uživajte u divnoj priči Petre Cicvarić.

Naslovnicu krasi fotografije naše Emilije – Pepper Atelier. 

 

Svoj primjerak Magazina možete besplatno preuzeti do Božića prijavom na Supermame newsletter nakon čega ćete dobiti mail zahvale s linkom za download.

Supermame magazin izlazit će jednom mjesečno.

Mali preview: