u travanjskom broju Supermame Magazina čekaju vas emotivne i iskrene priče o majčinstvu!

Travanjski broj Supermame Magazina je vani!

Kad smo počele razmišljati o travanjskom broju Magazina nismo znale koju bi temu odabrale. Ovaj put ona je došla nekako sama od sebe. Svi tekstovi, kolumne i intervjui iz ovog broja imaju nešto zajedničko – a to je priča o transformaciji, ponovnom pronalasku svojega ja i buđenju. Iako su teme potpuno različite ovaj broj odiše ženskom snagom i energijom. Kroz ovaj broj spoznat ćete ljepotu i moć ženskog tijela i uma.

Donosimo emotivnu priču s kućnog poroda. “Kairov dolazak na svijet”.  Kako su postali roditelji po drugi put i kako su doživjeli ovo posebno iskustvo ispričali su nam Petar Gregović i Una Pašić Gregović. Pripremite maramice jer je ovo jedna od najemotivnijih i najiskrenijih priča koje smo ikada objavile. Osim toga, tekst prate i ekskluzivne fotografije s poroda fotografkinje Ane Surač (Stoodio Soo) koja je opisala i svoje iskustvo.

U novom broju Magazina čekaju vas kolumne: “Majčinstvo kao inicijacija i prilika za transformaciju”,  Jelena Šebešćen Lucić; “Možemo, ali ne moramo sve”, Sarah Stručić; “Napokon svoja – u četrdesetima”, Nada Mesqui; “Stay at home mom ili žena od karijere”, Milica Janković Jovanović

Intervju: Kako sam svoj neuspjeh pretvorila u uspjeh iliti od pravnice do copywriterice – Tea Čizmek Mesarić

Interijeri: 5 trikova kako u proljeće osvježiti dom, Irena Dvoržak

Zdravlje: Koje sve metode kontracepcije postoje?, dr.med. Lana Leko – specijalist ginekologije i opstetricije, akupunkturolog ; Poliklinika Pintarić

Travanj je i mjesec svjesnosti o autizmu – donosimo iskreno kolumnu supermame i glumice Marijane Mikulić i intervju s našom Petrom Cicvarić o predstavi “Semafor”

Također pročitajte sve o našem ženskom putovanju u Dubrovnik i boudoir fotografiranju: Kako nas je vikend u Dubrovniku promijenio.

U posebnom prilogu donosimo 6 uskrsnih delicija s Delimano kulinarske radionice – sve recepte osmislila je Sanja Mijac.

Kako smo se provele na radionici možete pogledati ovdje:

Ostali prefini recepti: Tonka Radić Čobanov, Katarina Đozović, Ana-Marija Bujić-

Za DIY za djecu i odrasle pobrinule su se Ines Baćan i Iva Šutić.

Naslovnicu Magazina krasi fotografija Emilije Lasić Črepić.

Magazin možete preuzeti besplatnom prijavom na Supermame newsletter OVDJE.