ljubav, seks i brak tema su novog broja Supermame Magazina!

It’s all about love

Veljača je mjesec zaljubljenih pa smo tako u ovom broju Magazina odlučile progovoriti o temama koje se tiču partnerskih odnosa i seksualnosti.

Donosimo vam pregršt zanimljivih kolumna, intervjua i članaka.

O intimnosti nakon poroda piše nam doula Jasmina Brković u svojoj odličnoj kolumni. Kako su kroz svoje pogreške naučili što je sreća (u vezi i braku) pišu nam Izabela i Dinko Pleša, dvojac poznatiji pod nazivom Kognitivna Muza. Marijana Kašić iliti Bloginja Marijana razbila je neke mitove vezane uz ženski orgazam.

Seksuologinja Dubravka Gladoić Hakansson, s portala Sexologdialog, otkrila nam je može li se vratiti strast u brak i na koji način. Dr. med. Lana Leko (poliklinika Pintarić) objasnila nam je što se događa s vaginom nakon poroda i što očekivati.

Donosimo vam također zanimljive intervjue s dva bračna para. Sarah i Denis Stručić ispričali su nam svoju ljubavnu priču prepunu izazova, uspona i padova te progovorili iskreno o prevari i razvodu. Slavica i Jan de Jong otkrili su nam koji je njihov recept za savršen brak i kako uspijevaju održati strast u krevetu nakon toliko godina i četvero djece.

Sara Novak u svojoj kolumni donosi nam savjete za bolju komunikaciju s partnerom, a da Valentinovo ne treba nužno biti dan samo za parove piše nam Danijela Miklec.

Elena Vian Projić u svojoj kolumni piše o svom braku, koji je sve osim romantične komedije.

Također, našim smo supermamama postavile vruća pitanja o seksu – što ih pali, kakav seks vole, i koliko im se promijenio seks u braku.

Donosimo vam i poprilično zanimljive rezultate Supermame ankete o ljubavi i seksu u braku kojoj je sudjelovalo više od 2.000 sudionika.

Da ljubav ide kroz želudac, to svi dobro znamo. Nina Mrvica s bloga Bake me by Nina pripremila je ljubavnu roladu.

Za kraj smo vam pripremile i 30-dnevni sexy izazov.

Svoj primjerak časopisa možete preuzeti besplatnom prijavom na Supermame newsletter OVDJE.

Fotografija s naslovnice: Ivan Čum Črepić